Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

2. Lig Beyaz Grupta Yukarısı ve Aşağısı Karıştı; LİG ALEV ALDI

2. Lig Beyaz Grupta Yukarısı ve Aşağısı Karıştı; LİG ALEV ALDI

SPOR 24.04.2023 20:52:00 0
2. Lig Beyaz Grupta Yukarısı ve Aşağısı Karıştı;  LİG ALEV ALDI

Ispartaspor, Bursaspor’a iki puan kaptırarak ligin bitimine dört hafta kala rahat bir nefes alamadı. Ligin boyu kısaldıkça kümede kalma savaşı da iyice kızıştı.

2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Ispartaspor, rakiplerinin yendiği haftada kendi saha ve seyircisi önünde Bursaspor ile 2 – 2 berabere kaldı. Bitime 4 hafta kala 43 puan ile 12. Sırada yer alan Yeşil – Pembeliler 3 maçlık mağlubiyet ve ardından 2 maçlık galibiyetin ardından Bursaspor ile berabere kaldı. 

BU HEYECANA 

YÜREK DAYANMAZ

Ligin boyu kısaldıkça kümede kalma savaşı iyice kızıştı. Evinde Sivas Belediyespor’u 4-1’le geçen İnegölspor 38 puanla 16’ncı sırada yer alırken Düzcespor deplasmanından 2-1’lik galibiyetle dönen Batman Petrolspor da aynı puanla 15’nci basamaktaki yerini korudu. Son 5 maçtır kaybetmeyen ve çıkışa geçen Bursaspor ise Ispartaspor deplasmanından son dakikada yediği golle 2-2’lik beraberlikle ayrıldı. Yeşil timsahlar, 42 puanda kalarak 14’ncü sıraya geriledi.

SON 4 MAÇ!

Nefes kesen yarışta Ispartaspor, son haftalarda 4 kritik maça çıkacak. Önümüzdeki Pazar günü kendisi gibi aynı puana sahip olan Afyonspor deplasmanına gidecek olan Yeşil – Pembeli ekip ardından kendi sahasında lig düşme potası önünde bulunan Batman Petrolspor’u ağırlayacak. Ardından lig lideri Çorumspor FK deplasmanına çıkacak olan takım, ligi ise kendi saha ve seyircisi önünde ligden düşmesi haftalar öncesinden belli olan Sivas Belediyespor ile karşılaşarak ligi tamamlayacak. 

 

 


Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °