Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

2. Lig Beyaz Grupta Maç Trafiği Hızlanıyor; 8 Günde 3 Maç

2. Lig Beyaz Grupta Maç Trafiği Hızlanıyor; 8 Günde 3 Maç

SPOR 30.01.2023 19:25:00 0
2. Lig Beyaz Grupta Maç Trafiği Hızlanıyor;  8 Günde  3 Maç

Ispartaspor, önümüzdeki 8 günde yoğun bir maç programı içine giriyor. Zira, Yeşil – Pembeli ekip, ‘Hızlandırılmış Lig’ uygulaması çerçevesinde bir haftada 3 maç yapacak. 

Türkiye Futbol Federasyonu hemen hemen her yıl tüm liglerde sezonun gerek ilk yarısını Aralık ayının son haftasında bitirme gerekse ikinci yarıda ise sezonu Nisan ayının son haftası bitirme adına ‘yoğunlaştırılmış’ veya ‘hızlandırılmış’ lig uygulaması yaparak hafta içine de maç koyuyor.

23. HAFTA MAÇLARI

ÇARŞAMBA GÜNÜ

OYNANACAK

2. Lig Beyaz Grupta hafta içinde maç uygulamasının ilki önümüzdeki hafta uygulanacak ve Grupta ligin 23’üncü, ikinci yarının da 5. Hafta maçları gelecek hafta içnide yani 8 Şubat 2023 Çarşamba günü oynanacak. Bu nedenle ikinci ligin 4. Hafta maçları da 5 Şubat Pazar günü yerine bir gün öncesinden yani 4 Şubat Cumartesi günü oynanacak.

ISPARTASPOR

8 GÜNDE 3 MAÇ

YAPACAK

Bu doğrultuda, içinde Ispartaspor’un da yer aldığı 2. Lig Beyaz Gruptaki tüm takımlar önümüzdeki 8 gün içinde 3 maç yapacaklar. Ispartaspor da bu çerçevede ilk olarak 4 Şubat Cumartesi günü kendi saha ve seyircisi önünde Tarsus İdmanyurduspor ile oynayacak. Ardından 8 Şubat Çarşamba günü deplasmanda grubun son sırasında yer alan Bayburt İÖİspor ile karşılaşacak ve gelecek haftanın hafta sonu yani 12 Şubat Pazar günü ise yine kendi saha ve seyircisi önünde yine grubun zayıf ekiplerinden olan ve küme düşme potası içinde bulunan İnegölspor takımını konuk edecek. 


Anahtar Kelimeler: . Beyaz Grupta Trafiği Hızlanıyor; Günde
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °