Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

2. Lig Beyaz Grupta ‘Hızlandırılmış’ Maç Trafiği Tüm Hızıyla Sürüyor; 9 Günde 3 Maç

2. Lig Beyaz Grupta ‘Hızlandırılmış’ Maç Trafiği Tüm Hızıyla Sürüyor; 9 Günde 3 Maç

SPOR 29.09.2022 12:06:00 0
2. Lig Beyaz Grupta ‘Hızlandırılmış’ Maç Trafiği Tüm Hızıyla Sürüyor; 
9 Günde 
3 Maç
Ispartaspor, iki hafta önce olduğu gibi önümüzdeki 9 günde yine yoğun bir maç programı içine giriyor. Zira, Yeşil – Pembeli ekip, ‘Hızlandırılmış Lig’ uygulaması çerçevesinde 9 günde 3 maç yapacak.
 
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) hemen hemen her yıl tüm liglerde sezonun ilk yarısını Aralık ayının son haftasında bitirme adına ‘yoğunlaştırılmış’ veya ‘Hızlandırılmış Lig’ uygulaması yaparak hafta içine de maç koyuyor. Bunun ilki Eylül ayının ikinci haftasında yaşanmış ve Ispartaspor 10 Eylül Cumartesi günü Ankaraspor, 14 Eylül Çarşamba günü Tarsus İdmanyurdu ve 18 Eylül Pazar günü ise sahasında Bayburtspor ile karşılaşmıştı. Yeşil – Pembeli ekip, bu maçlardan sadece 5 puan çıkarabilmişti.
8. HAFTA MAÇLARI
ÇARŞAMBA GÜNÜ
OYNANACAK
2. Lig Beyaz Grupta hafta içinde maç uygulamasının ikincisi ise Cumartesi günü uygulanmaya başlanacak ve Ispartaspor 9 günde ikisi içerde, biri deplasmanda olmak üzere üç maç oynayacak. Bu doğrultuda; Grupta 8. Hafta maçları 5 Ekim Çarşamba günü oynanacak. Bu nedenle 7. Hafta maçları da 2 Ekim Pazar günü yerine 1 Ekim Cumartesi günü oynanacak.
ISPARTASPOR
9 GÜNDE 3 MAÇ YAPACAK
Bu doğrultuda; İçinde Ispartaspor’un da yer aldığı 2. Lig Beyaz Gruptaki tüm takımlar önümüzdeki 9 gün içinde 3 maç yapacaklar. Ispartaspor da bu çerçevede ilk olarak 1 Ekim Cumartesi günü kendi saha ve seyircisi önünde grubun güçlü ekiplerinden 24Erzincanspor ile oynayacak. Ardından 5 Ekim Çarşamba günü deplasmanda yine grubun güçlü ekiplerinden Düzcespor ile karşılaşacak ve gelecek haftanın hafta sonu yani 9 Ekim Pazar günü ise yine kendi saha ve seyircisi önünde grubun güçlü ekiplerinden Menemenspor takımını konuk edecek.
İLK UYGULAMAYI İYİ
DEĞERLENDİREMEDİ
Bilindiği gibi; Eylül ayının ikinci haftasında gerçekleştirilen ‘Hızlandırılmış Lig’ uygulamasını Ispartaspor iyi değerlendirememiş ve 9 günde oynadığı 3 maçtan sadece 5 puan alabilmişti. 

Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °