Tarih: 25.10.2021 11:22

2. Lig Beyaz Grupta; HAFTANIN GÖRÜNÜMÜ

Facebook Twitter Linked-in

2. Lig Beyaz grupta dokuzuncu hafta maçları 23 Ekim 2021 Cumartesi günü oynandı. Sahasında Kırşehir Belediyespor ile golsüz berabere kalarak haftayı 1 puanla kapatan Ispartaspor ise haftayı puan durumunda 3. Sırada tamamladı.
 
TFF 2.Lig Beyaz Grup müsabakaları devam ediyor. Ligde geçtiğimiz hafta sonu 9. Hafta maçları oynandı. Grupta haftanın en farklı galibiyetini sahasında Eskişehirspor’u 4 – 1 mağlup eden 1922 Konyaspor ile deplasmanda rakibini 4 – 2 mağlup eden Şanlıurfaspor takımları elde etti. Ligin 9. Haftasında 2 maç ev sahibi ekiplerin galibiyetiyle tamamlanırken, 3 maç beraberlikle, 3 maç da deplasman takımının galibiyetiyle sona erdi.  
MAÇ OYNAMADAN LİDER…
Öte yandan; Grupta liderlik koltuğundaki takım değişmedi. Geçtiğimiz haftayı bay geçen yani maç yapmadan geçiren lider Pendikspor, altındaki takımlarla arasındaki puan farkı 4 olması nedeniyle galip gelseler bile kendisine yetişemedikleri için liderliğini sürdürdü. Grupta dokuzuncu hafta sürprizini ise deplasmanda son haftaların flaş takımı Zonguldak Kömürspor’u mağlup eden Şanlıurfaspor takımı yaptı. Zira, Zonguldak ekibi son 5 maçın 4’ünü kazanıp 1’inden de mağlubiyetle ayrılmıştı.  
SON SIRADA ESKİŞEHİRSPOR VAR
Grupta, Pendikspor 18 puanla 9. Haftayı lider geçerken, grubun son sırasında ise şuana kadar sadece 1 puan toplayabilen Eskişehirspor bulunuyor.
ISPARTASPOR HAFTAYI
3. SIRATA KAPATTI
Yeşil – Pembeli ekip Cumartesi günkü beraberlikle 14 olan puanını 15’e yükseltmesine rağmen bir sıra altındaki Amedspor’un kazanması nedeniyle 2. Sıradan bir sıra gerileyerek 9. Haftayı 3. Sırada tamamladı.
NAZİLİ BELEDİYESPOR
DEPLASMANINA GİDECEK
Ispartaspor, ligin 10.Haftasında ise 31 Ekim Pazar günü deplasmanda Nazilli Belediyespor takımıyla karşı karşıya gelecek.
9. HAFTADA KİM NE YAPTI? 
Buna göre; Ispartaspor’un da içinde bulunduğu 2. Lig Beyaz Grupta 9. Haftanın toplu sonuçları ve puan durumu şöyle;
2. LİG BEYAZ GRUPTA 9. HAFTA TOPLU SONUÇLARI:
Ispartaspor – Kırşehir Belediyespor: 0 – 0
Amedspor – Pazarspor: 1 – 0
Zonguldak Kömür – Şanlıurfaspor: 2 – 4
1922 Konyaspor – Eskişehirspor: 4 – 1
Akhisarspor – Uşakspor: 1 – 2
Buca 1928 – Karacabey Beld.: 2 – 3
Tarsus İdmanyurdu – Nazillispor: 1 – 1
24Erzincanspor - Ankara Demirspor: 1 – 1
 
2. LİG BEYAZ GRUP 2. HAFTA PUAN DURUMU:  



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —