Tarih: 02.12.2019 16:06
    
     
    Mecliste tüm konular komisyonlara havale: 
Yük, Plan ve Bütçe
Komisyonu’nda
    
    
    Isparta Belediye Meclisinin 9 maddelik gündeminin 5’i Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edildi. Diğer 4 madde ise İmar, Tarife ve İsim Komisyonlarında. 
 
Isparta Belediyesi, Belediye Meclisinin Aralık ayı olağan toplantıları bugün saat 14.00’de Belediye Meclis Salonunda başladı. Toplantıda 9 maddeden oluşan gündemin tamamı oylanarak görüşülmek üzere ilgili komisyonlara havale edildi. 
BU AY PLAN VE BÜTÇE 
KOMİSYONU DAHA ÇOK ÇALIŞACAK 
Belediye Başkanı ve Meclis Başkanı Şükrü başkanlığında gerçekleştirilen bugünkü toplantıda; gündemin birinci, ikinci, üçüncü maddeleri Plan ve Bütçe Komisyonuna, dördüncü maddesi ise hem Plan ve Bütçe hem Tarife Komisyonuna havale edildi.
Gündemin beşinci maddesi İsim Komisyonuna, altıncı, yedi, sekiz ve dokuzuncu maddeler ise İmar Komisyonuna havale edildi.
KOMİSYONLAR 
RAPOR HAZIRLAYACAK 
Plan ve Bütçe Komisyonu, İmar Komisyonu, Tarife Komisyonu ve İsim Komisyonu Meclisin bugün yapılan Aralık ayı olağan toplantısında kendisine havale edilen konular hakkında Cuma güne kadar bir rapor hazırlayarak, Cuma günü yapılacak olan Aralık ayı son toplantısında meclise sunacaklar.
 
    
    
    
    
Orjinal Habere Git
    
    — HABER SONU —