Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Zorlu 2 maçı da kayıpsız geçmeliyiz

Zorlu 2 maçı da kayıpsız geçmeliyiz

SPOR 17.10.2017 07:05:00 0
Zorlu 2 maçı da kayıpsız geçmeliyiz
Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta mücadele eden Isparta Davrazspor, puanını 10’a yükselterek liderliğini sürdürdü. Futbolcularının mücadele güçlerinin her geçen hafta arttığını söyleyen Teknik Direktör Murat Gökhan Çelebi, “Önümüzdeki Akşehir ve Manavgat Belediyespor maçlarını mutlaka kayıpsız geçmemiz gerekiyor” dedi.
 
Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta mücadele eden Isparta Davrazspor, Anamur Belediyespor’u 4-0 gibi farklı bir skorla yenerek liderliğini sürdürdü. Puanını 10’a çıkartan pembe-yeşilliler, namağlup yoluna devam ediyor.
                Bu arada Isparta Davrazspor Teknik Direktörü Murat Gökhan Çelebi, Anamur Belediyespor galibiyetinden dolayı oyuncularını kutladı. Futbolcularının mücadele güçlerinin her geçen hafta arttığını söyleyen Çelebi, “90 dakika boyunca mücadele eden bir takımımız var. Anamur Belediyespor karşısında golü bulduktan sonra daha rahatladık ve fark geldi. Her maçtan da bir ders çıkarıyoruz. Futbolcularımın hırsı beni gelecek için ümitlendiriyor. Her maç bizim için final. Bu hafta Akşehirspor’la zorlu bir maça çıkacağız. Zor bir deplasman. Ardından ligin en iyi takımlarından biri olan Manavgat Belediyespor’u ağırlayacağız. Bu 2 maçı mutlaka ve mutlaka kayıpsız geçmemiz gerekiyor” dedi.
                Sezon başından bu yana her maçta kendilerini destekleyen 32 Gençlik Taraftar Grubuna ve sporseverlere teşekkür eden Çelebi, daha çok desteğe ihtiyaçlarının olduğunu sözlerine ekledi.

Anahtar Kelimeler:
Perşembe 16.6 ° / 6 °
Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °