Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

YUNUS ÖZLER YAZDI Şükrü Başdeğirmen’in Suçu Ne?

YUNUS ÖZLER YAZDI Şükrü Başdeğirmen’in Suçu Ne?

SPOR 12.06.2022 10:39:00 0
YUNUS ÖZLER YAZDI 
Şükrü Başdeğirmen’in Suçu Ne?
Evet, değerli okuyucular ve sporseverler uzun bir aradan sonra tekrar sizlerle yazılarımla birlikteyim. Yazıma başlamadan önce, daha önceki yazılarımda belirttiğim bir olguyu bir kez daha vurgulamak istiyorum. Ben bu memlekette 27 yıldır Gazetecilik yapıyorum. Bu süre içinde ne yöneticiler geldi, ne yöneticiler geçti. Kimler geldi, kimler gitti? Ama ben halen buradayım ve aynı çizgimde ve aynı noktadayım. Allah’ın izniyle ölünceye kadar da aynı çizgimde kalacağım.
 
Gelelim yazımın konusuna. Evet, şehrimizin tek profesyonel takımı Ispartaspor… Isparta halkının yıllardır bağrına bastığı ve gerek Isparta Atatürk Stadyumunda gerekse deplasmanlarda tezahüratlarla sonuna kadar desteklediği Ispartaspor.
Evet, Ispartaspor geçtiğimiz sezon başta TBMM Başkanvekili sayın Süreyya Sadi Bilgiç ve Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in büyük destek ve katkılarıyla başarılı bir sezon geçirdi. Bu başarıdan dolayı başta Bilgiç ve Başdeğirmen olmak üzere Ispartaspor yönetimi, Teknik Heyeti ve Futbolcularını kısacası emeği geçen herkesi tebrik ve teşekkür ediyorum.
Ancak, göreve geldiği günden bu yana spor ve sporcunun yanında olan, spora her zaman destek veren Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in geçtiğimiz günlerde ‘Haksız bir şekilde eleştiriye’ maruz kalması ve sanki Ispartaspor’a hiçbir yararı olmamış gibi gösterilmesi beni gerçekten üzdü.
Oysa, daha sezon başında Ispartaspor’un yaklaşık 20 yıldır deplasmanlara gitmek için kullandığı Takım Otobüsünü yenileyerek takımın daha rahat ve konforlu bir şekilde deplasmanlara gitmesini sağlayan Belediye Başkanı değil miydi?
Lig boyunca çeşitli zaman zarfı içerisinde kulübe yaptığı ödemelerle maddi desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Belediye Başkanı değil miydi?
Sezon içinde birçok maçta Isparta Atatürk Stadyumuna gelerek protokol tribününde rahat koltuğunda maçı izlemek yerine taraftarların içinde onlarla birlikte maçları izleyen Belediye Başkanı değil miydi?
Ispartaspor için Fatih Mahallesinde büyük kapsamlı Spor Kompleksi yapan Belediye Başkanı değil miydi?
Tüm bunların yanı sıra, Isparta’daki gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durmaları ve sağlıklı bir yaşam sürmelerini sağlamak adına 32 aynı mahalleye 32 Halı Saha yapan Belediye Başkanı değil miydi?
Buradan sadece bazılarını saydığım spor yatırımlarının ardından işte Başkan Başdeğirmen’in spora yaptıkları tüm bu hizmet ve yatırımların ardından şahsına yapılan eleştiriler karşısında benim aklıma şu soru geldi; Şükrü Başdeğirmen’in suçu ne? Spora ve Sporcuya destek vermek mi? Spor yatırımları yapmak mı? Tüm bu yapılanları görmezden gelerek, bilerek ve isteyerek eleştirilerde bulunan tüm spor camiasını vicdanlı ve adaletli olmaya davet ediyorum.
Saygılarımla…
 

Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °