Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Yeşil – Pembelilerin Rakibi Gölcükspor; Ispartaspor 3 PUAN Avında

Yeşil – Pembelilerin Rakibi Gölcükspor; Ispartaspor 3 PUAN Avında

SPOR 19.11.2020 07:10:00 0
Yeşil – Pembelilerin Rakibi Gölcükspor; 
Ispartaspor 
3 PUAN 
Avında
Misli.com 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Ispartapor, bugün kendi sahasında Gölcükspor ile karşılaşacak. Yeşil – Pembeli ekipte hedef; Mutlak galibiyet. Atatürk Stadyumundaki maç saat 13.00’te başlayacak.
 
ZORLU MAÇ
Misli.com 3. Lig 3. Grupta mücadele eden ve 8. Haftayı bay geçen, 9. Hafta maçı da koronavirüs pandemisi vakaları nedeniyle ileri bir tarihe ertelenen Ispartaspor bugün, grubun alt sıralarında yer alan Gölcükspor ile karşı karşıya gelecek.
GÖLCÜKSPOR
MAÇINI BEKLİYOR
Covid – 19 pandemisi nedeniyle geçtiğimiz hafta zor bir süreç geçiren ve halen bazı futbolcularının karantinasının sürmesi nedeniyle Gölcükspor maçına eksik kadro ile çıkacak olan Yeşil – Pembeli ekip, mevcut futbolcularla bugün oynayacağı Gölcükspor maçının hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürerek dün itibariyle tamamlayıp tesislerinde maç saatini beklemeye başladı.
Dün Atatürk Stadında Teknik Direktör Hakan Karaca yönetiminde ısınma koşusu ile başlayan antrenman daha sonra kuvvet ve kondisyon çalışması yapan ve antrenmanın son bölümünde bugün oynanacak olan Gölcükspor maçının taktiği üzerinde duruldu.  
ISPARTASOPR 9. SIRADA
Misli.com 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Ispartapor, bugüne kadar oynadığı 7 maç sonunda topladığı 11 puanla grupta dokuzuncu sırada bulunuyor. Yeşil –
Pembeliler bu maçlarda 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyetle son haftalarda çıkış yakaladı ve bu çıkışını bugünkü Gölcükspor maçını kazanarak devam ettirmek istiyor.
RAKİP GÖLCÜKSPOR 11. SIRADA
Ispartaspor’un bugünkü rakibi Gölcükspor ise; 9 maç sonunda 2 galibiyet 2 beraberlik ve 5 yenilgi sonunda topladığı 8 puanla 11. sırada yer alıyor. 3. Lig 3. Grupta Somaspor 20 puanla liderlik koltuğunda yer alırken, İçel İdmanyunduspor 19 puanla ikinci, Karşıyaka ise 18 puanla üçüncü sırada bulunuyor.
“GALİBİYETTEN BAŞKA
BİR ŞEY DÜŞÜNMÜYORUZ”
Ispartaspor Teknik Direktörü Hakan Karaca, ligde 10. Hafta maçları oynanmasına rağmen kendilerinin biri bay diğeri erteleme olmak üzere iki maç eksiği ile yola devam ettiklerini belirterek; “Rakibimiz grupta orta sıraların biraz altında mücadele ediyor. Ancak, güçlü bir ekip olduğunu biliyoruz. Ancak, biz de son haftalarda yakaladığımız yükselme çizgisini devam ettirip rakibimizi mutlak surette yenmek istiyoruz. Bu konuda tek düşüncemiz galibiyettir. Bugünkü karşılaşmada güzel bir oyunla bize yakışan sonucu alarak, hedefimize bir adım daha yaklaşacağımıza inanıyoruz” dedi.
GÖZLER NURETTİN
ÇAKIR’DA OLACAK
Öte yandan, Ispartaspor’un bugün yapacağı Gölcükspor maçında son haftaların gösterdiği performans ve attığı gollerle büyük bir yükseliş trendi yakalayan ve taraftarların sevgilisi haline gelen Nurettin Çakır’da olacak. Zira, Yeşil – Pembeli ekip forvet oyuncusu olmamasına rağmen attığı gollerle hem takımının kurtarıcısı olmuş hem de gol krallığında 3. Sıraya oturmuştu. Taraftarlar, başarılı futbolcudan bugünkü maçta da gol bekliyor.
ISPARTASPOR
MAÇINA BAYAN HAKEM
Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu geçtiğimiz gün 3. Lig 3. Grupta oynanacak 10. Hafta maçlarının Hakemlerini de açıkladı. Buna göre; Ispartaspor’un bugün sahasında saat 13.00’te oynayacağı Gölcükspor maçını Kayseri bölgesi hakemlerinden Ramazan Haymana yönetecek. Haymana’nın yardımcılıklarını ise Sivas bölgesi hakemlerinden Mehmet Öcal, ve Ankara bölgesi hakemlerinden Caner Kurt yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise yine Ankara bölgesi kadın hakemlerinden Havvana Nur Demir olacak.
 

Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °