Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Yeşil – Pembelilerin Eğirdir Kampı Sona Erdi; Ispartaspor Yuvaya Döndü

Yeşil – Pembelilerin Eğirdir Kampı Sona Erdi; Ispartaspor Yuvaya Döndü

SPOR 16.09.2020 11:45:00 0
Yeşil – Pembelilerin Eğirdir Kampı Sona Erdi; 
Ispartaspor
Yuvaya 
Döndü
Pazar günü başlayacak olan 3. Lig 3. Grupta Isparta’yı temsil edecek olan Ispartaspor’un yaklaşık iki hafta süren Eğirdir kampı dün itibariyle sona erdi ve Yeşil – Pembeliler Isparta’ya dönerek hafta sonu kendi sahasında oynayacağı Karşıyaka maçına kadar hazırlıklarını tesislerde sürdürecek.  
 
Bu sezon 3. Lige terfi eden ve yeni adıyla Misli.com 3. Lig 3. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Ispartaspor, yeni sezon hazırlıklarına bugünden itibaren tesislerinde sürdürmeye başladı.
EĞİRDİR KAMPI SONA ERDİ
Yaklaşık 10 gün önce Eğirdir ilçesinde Altın Göl Otel’de kampa giren ve ilçedeki futbol sahalarında antrenmanlarını sürdüren Yeşil – Pembeli ekibin Eğirdir kampı dün itibariyle sona verdi ve takım Isparta’ya döndü. Kamp sonrası yeni sezon hazırlıklarına Isparta’da devam edecek olan Ispartaspor, bu sabah yapılan antrenman ile yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü.
TEKELİOĞLU; “HEDEFİMİZ LİGE
GALİBİYETLE BAŞLAMAK”
Hedef ve amaçlarının hem lige galibiyetle başlamak hem de ligi şampiyon olarak bitirmek olduğunu ifade eden Ispartaspor Teknik Direktörü Sadi Tekelioğlu; “Bilindiği gibi bu yıl koronavirüs pardemisinden dolayı oldukça olağanüstü bir süreç yaşıyoruz. Federasyon kararları çok geç açıkladı. Dolayısıyla biz ve diğer tüm takımlar yeni sezon hazırlıklarına geç başlayabildi.
Bilindiği gibi yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde çalışmalarımızın ilk etabını Isparta’da kısa süreli de olsa yaptık ve ardından ikinci etap çalışmalarımızı Eğirdir ilçemizde yaptık. Böylece sezon hazırlıklarımızı bu şekilde bitirmiş olduk.
“BAŞARILI BİR SEZON
GEÇİRMEK İSTİYORUZ”
Tabi bu adı üstünde bir hazırlık dönemi. Tabi ki şunu biliyoruz ki, Ispartaspor Türk futbolunda belli bir yere sahip, marka olan bir takım. Bizde bu markaya uygun bir takım oluşturmaya çalışıyoruz. Dolayısıyla yapılan yeni transferler var. Yaptığımız sezon hazırlığı çalışmalarımızda gerek mevcut kadromuzdaki gerek takıma yeni katılan arkadaşlarımızın birbiriyle kaynaşmalarını sağladık. Dolayısıyla ortaya yepyeni bir kadro çıktı. Tabi ki bizde ligde başarılı olmaya uygun takım oluşturmaya çalışıyoruz.
“ORTAYA BİR HEDEF KOYDUK VE ONU
GERÇEKLEŞTİRMEK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”
Bu hazırlık dönemi bizim açımızdan gayet güzel geçti. Geçtiğimiz günlerde tesislerimizde gazeteci arkadaşlarımıza yaptığım açıklamada da olduğu gibi bizler sezon başı itibariyle yönetim olsun şehir olsun oyuncular olsun biz teknik kadro olsun bir hedef koyduk. Bu hedef bir üst lige çıkabilmektir. Böyle bir hedefimiz var açıkçası.
“BAŞARI İÇİN ŞEHİR OLARAK
TEK YÜREK OLMALIYIZ”
Bu hedefimizi gerçekleştirmek istiyoruz. Ama bu hedef sadece oyuncular ve teknik kadro ile olacak bir şey değil. Tüm şehrin bu işi sahiplenmesi lazım. Tek yürek olması lazım. Basınımız, taraftarımız aynı şekilde. Eğer biz bu hedeflerimizi ne kadar çok iliklerimizde hissedersek o kadar o hedefe yakın oluruz diye düşünüyorum.
“ŞUANDA TEK
DÜŞÜNCEMİZ
KARŞIYAKA MAÇI”
Evet, Eğirdir kampımızı tamamladık ve bugün itibariyle şehrimizde hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Şuadaki tek düşüncemiz 20 Eylül Pazar günü başlayacak olan lig ve ilk maç olan Karşıyaka maçına en iyi şekilde hazırlanarak rakibimizi mağlup ederek sezona galibiyetle başlamaktır” dedi.

Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °
Pazar 21.9 ° / 10.2 °