Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Yeşil Pembelileri hem güçlü rakip hem ilginç hakem bekliyor: Ispartaspor’un ZOR GÜNÜ

Yeşil Pembelileri hem güçlü rakip hem ilginç hakem bekliyor: Ispartaspor’un ZOR GÜNÜ

SPOR 24.11.2019 09:26:00 0
Yeşil Pembelileri hem güçlü rakip hem ilginç hakem bekliyor: 
Ispartaspor’un 
ZOR GÜNÜ
Geçen haftayı galibiyetle kapatan Ispartaspor bugün ligin ikinci sırasında bulunan Manavgat Belediyespor ile karşılaşacak. Manavgat İlçe Stadındaki maç saat 14.00’te başlayacak. Yeşil – Pembeli ekip bu maçı da kazanıp şampiyonluk yarışında çok önemli bir engeli daha aşmak istiyor. Ancak, hem rakibin güçlü olması hem maçı Ispartaspor maçlarını katleden Hakemin verilmesi nedeniyle Yeşil – Pembeli ekibi iki büyük zorluk bekliyor.  
 
Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta Isparta’yı temsil eden ve geçen haftayı kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı Kepez Belediyespor maçında zor da olsa rakibini 3 – 0 mağlup ederek altın değerinde üç puan alarak haftayı kapatan Ispartaspor, gözünü bu hafta sonu yani bugün deplasmanda oynayacağı komşu Antalya ilinin takımı olan ve grupta şampiyonluk mücadelesi veren Manavgat Belediyespor maçına çevirdi. Bilindiği gibi; Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grupta Isparta’yı temsil eden Ispartaspor ligin dokuzuncu maçını Isparta Atatürk Stadyumunda grupta son sıralarda bulunan Kepez Belediyespor ile yaparak sahadan 3 – 0’lık skorla ayrılmıştı. Yeşil – Pembeli ekip, grupta 10. Haftaya girilirken 17 puanla puan durumunda 4. Sırada bulunuyor.
ONUNCU HAFTA MAÇI
MANAVGAT BELEDİYESOR İLE
Kepez Belediyespor maçının ardından bir günlük izin verilen Ispartaspor, geçtiğimiz Salı günü sabah toplanarak Teknik Direktör Hasan Şengün nezaretinde çalışmaya başlayarak çalışmalarını dünkü son antrenmana kadar sürdürdü.
MAÇ SAAT 14.00’TE
BAŞLAYACAK
Manavgat Belediyespor – Ispartaspor maçı bugün Manavgat İlçe Stadında oynanacak ve karşılaşma saat 14.00’te başlayacak.
MAÇI HAKEM MELİS
ÖZÇİĞDEM YÖNETECEK
Ispartaspor’un bugünkü Manavgat Belediyespor maçını İzmir Bölgesi hakemlerinden olan ve yönettiği Ispartaspor maçlarında verdiği kararlarla hem futbolcuları hem taraftarları çileden çıkaran Melis Özçiğdem yönetecek. Özçiğdem’in yardımcılığını ise; yine aynı bölge hakemlerinden  Emrah Binali ve Oğulcan Sefer yapacaklar. Maçın dördüncü hakemi ise Aydın Bölgesi Hakemlerinden Kaan Kara.   
ŞENGÜN; “ZOR BİR MAÇ AMA
KESİNLİKLE KAZANMAK ZORUNDAYIZ”
Ispartaspor Teknik Direktörü Hasan Şengün, bugünkü maçta, rakiplerinin durumuna bakmaksızın güzel bir futbol ve iyi bir skorla sahadan ayrılmak istediklerini belirterek; “Her geçen gün iyiye gidiyoruz. Futbolcularımın performansından memnunum. Konya Ereğlispor, Bucak Belediye Oğuzhansopr ve Kepez Belediyespor maçlarından sonra Manavgat Belediyespor’u da yenmek istiyoruz. Bugün deplasmanda oynayacağımız Manavgat Belediyespor maçının bir hayli zor geçeceğini biliyoruz. Zira, Manavgat’ın ligde ikinci sırada olması maçın ne kadar zor geçeceğini zaten ortaya koyuyor. Kaldı ki, Manavgat iyi bir ekip. Koşan, mücadele eden ve maçı bırakmayan bir ekip. Bizim için zor bir deplasman olacak. Ama kazanmak zorundayız. Puan kaybına kesinlikle tahammülüz yok” dedi.
TARAFTARLAR DEPLASMANDAKİ
MAÇA GİDECEK
Öte yandan, Ispartasporlu taraftarlar 3 otobüsle Manavgat’a giderek Manavgat Belediyespor maçında takımlarını destekleyecekler. Taraftar sayısını daha fazla olması durumunda 2 Otobüs sayısının ihtiyaca göre daha da artırılacağı bildirildi. Otobüslerin yanı sıra Antalya’nın yakın il olması nedeniyle bazı taraftarın da kendi özel araçlarıyla Manavgat’a gidecekleri belirtildi.
BAL 10. HAFTA MAÇLARI:
Bucak Belediye Oğuzhanspor – Konya Ereğlispor
Kepez Belediyespor – Denizli Sarayköyspor
Manavgat Belediyespor – Ispartaspor
Ortaca Belediyespor – Yatağanspor
Sarayönü Belediyespor – Kestelspor
Çal Belediyespor – Burdur MAKÜ Gençlikspor
Akşehirspor –  Karaman Belediyespor
 

Çarşamba 21.7 ° / 11.4 °
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °