Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Yeşil – Pembelilere her yer ISPARTA Ispartasporlu taraftarlar içeride de dışarıda da; TEK YÜREK

Yeşil – Pembelilere her yer ISPARTA Ispartasporlu taraftarlar içeride de dışarıda da; TEK YÜREK

SPOR 30.12.2019 07:01:00 0
Yeşil – Pembelilere her yer ISPARTA 
Ispartasporlu taraftarlar içeride de dışarıda da;  
TEK YÜREK
Her yıl olduğu gibi bu yıl da sezonun ilk yarısında Ispartaspor’un cefakar taraftarları takımlarını yalnız bırakmadılar. Yeşil – Pembeli taraftarlar Isparta’daki maçlarda olduğu gibi deplasmanlara da giderek takımlarını desteklediler. 

BAL 7. Grupta mücadele eden ve lige şampiyonluk parolasıyla giren Ispartaspor, ilk haftalarda aldığı kötü sonuçların ardından galibiyet serisi yakaladı. Yeşil – Pembeli ekibin ikinci yarı liderle arasındaki 2 puanlık farkı kapatıp şampiyon olması bekleniyor. Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7. Grupta Isparta’yı temsil eden Ispartaspor, ligin başladığı 22 Eylül 2019 tarihinden ilk yarının tamamlandığı 15 Aralık 2019 tarihine kadar 13 karşılaşma yaptı. 
İLK YARIYI ÜÇÜNCÜ 
SIRADA TAMAMLADI  
Ispartaspor, ilk devre oynanan 13 maçta 8 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. Temsilcimiz bu maçlarda 26 gol attı 14 gol yedi ve (+12) averaja sahip. Yeşil – Pembeli ekip, böylece topladığı 27 puanla ligin ilk yarısını Lider Kestelspor ve ikinci sıradaki Karaman Belediyespor’un ardından üçüncü sırada tamamladı. 
TAKIMIN BAŞARISINDA 
TARAFTARIN
BÜYÜK KATKISI VAR 
Her yıl olduğu gibi bu yıl da sezonun ilk yarısında Ispartaspor’un cefakar taraftarları takımlarını yalnız bırakmadılar. Yeşil – Pembeli taraftarlar Isparta’daki maçlarda olduğu gibi deplasmanlara da giderek takımlarını desteklediler ve takımlarının ligi 3. Sırada, diğer bir deyişle şampiyonluk potası içerisinde bitirmesine büyük katkı sağladılar. 
YEŞİL – PEMBELİ 
TARAFTARLARA 
HER YER ISPARTA 
Ispartasporlu taraftarlar, özellikle 32 Gençlik Taraftar Grubu takımlarını Isparta’daki tüm maçlarda olduğu gibi deplasmanlarda oynadığı maçlarda da soğuk demeden, sıcak demeden maçın oynanacağı o şehirlere giderek takımlarını 90 dakika boyunca destekleyerek takımlarının aldığı başarıda pay sahibi oldular. 
TARAFTARLARIN DESTEĞİ 
İKİNCİ YARI ARTARAK
DEVAM EDECEK
Gerek takımın iyi bir performansa sahip olması gerek iyi bir çizgi yakalaması ve gerekse ilk yarıyı liderin sadece 2 puan altında 3. Sırada tamamlaması taraftarları ikinci yarı için daha da umutlandırdı. Bu nedenle taraftarların ligin ikinci yarısında daha fazla kişi ile daha fazla destekte bulunmaları bekleniyor. Böylece, ilk yarıda Isparta’daki maçlarda 3 – 5 bin taraftar önünde oynayan Ispartaspor’un ikinci yarıda alacağı güzel sonuçlarla tribünlerdeki taraftar sayısının 5 – 10 bine çıkması bekleniyor. 
İKİNCİ YARI 
HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR….
15 Aralık 2019 tarihinde Isparta’da oynanan Çal Belediyespor maçının ardından bir hafta izin verilen futbolcular, 22 Aralık 2019 Pazar günü tesislerde toplanarak Teknik Direktör Hasan Şengün’ün nezaretinde ikinci yarı hazırlıklarına başladı. Yeşil – Pembeliler bugün de kendi tesislerinde çalışarak 3 günlük yılbaşı izninin ardından tekrar tesislerde toplanarak Antalya’ya gidecek ve orada 12 günlük bir kampla ikinci yarı hazırlıklarını sürdürecekler. 
BAŞKAN YAZGAN’DAN 
TEŞEKKÜR VE ÇAĞRI 
Ispartaspor Kulübü Başkanı Atakan Yazgan, ligin ilk yarısında gerek kendi sahasında gerek deplasmanda takımlarını yalnız bırakmayan taraftarlara teşekkür ederek, taraftarlara bu desteğin ikinci yarıda daha da fazla artarak devam etmesi çağrısında bulundu. 




Çarşamba 21.6 ° / 8.4 °
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °