Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Yeşil – Pembelilerde Yeni Teknik Ekip Belli Oldu: Ispartaspor’da İkinci Hakan Şimşek Dönemi Başladı

Yeşil – Pembelilerde Yeni Teknik Ekip Belli Oldu: Ispartaspor’da İkinci Hakan Şimşek Dönemi Başladı

SPOR 4.03.2021 11:56:00 0
Yeşil – Pembelilerde Yeni Teknik Ekip Belli Oldu: 
Ispartaspor’da İkinci
Hakan Şimşek
Dönemi Başladı
Ispartaspor’da Gökhan Çelebi ile yolların ayrılmasının ardından Teknik Direktörlük görevine iki yıl önce bu görevde bulunan ve görevinden ayrılan Hakan Şimşek getirildi. Şimşek’in Yardımcılıklarını ise Turgut Kul ve Ali Özdoğan yapacak.
 
Konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada; “Kulübümüz teknik direktörlük görevi için Hakan Şimşek ile sezon sonuna kadar anlaşma sağlanmıştır. Yeni hocamızın ekibinde ise Yardımcı Antrenör olarak Turgut Kul ve Ali Özdoğan görev yapacaktır. Isparta’mıza ve Ispartaspor camiamıza hayırlı uğurlu olsun” denildi.
ŞİMŞEK; “BUGÜNE KADAR EMEĞİ
GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDERİM”
Teknik Direktör Hakan Şimşek de yapılan anlaşmanın ardından yaptığı açıklamada; “Şimdiye kadar Ispartaspor camiasına hizmet vermiş olan başta Hakan Hayati Karaca ve M. Gökhan Çelebi olmak üzere emeği geçen tüm hocalarımıza teşekkür eder, bize bu görevi layık gören Sayın başkanımız Atakan
Yazgan’a da ayrıca teşekkürlerimi iletirim” dedi.
“TAKIMIMIZIN PLAY – OFF’A
KALMASI İÇİN MÜCADELE EDECEĞİZ”
Isparta sporumuzun bulunduğu noktadan çok daha iyi yerlere gelmesi gerektiğine inandığını belirten Şimşek; “Takımımızın Play – Off’a kalma yolunda büyük başarı elde etmesi için çok çalışacağız. Ispartaspor taraftarına ve bütün Ispartalılara coşku dolu günler yaşatacağız.
“EN ÖNEMLİ HUSUS BİRLİK
BERABERLİK İÇİNDE OLMAKTIR”
Başarının gelmesi için hep birlikte çok çalışmalı ve taraftarımızı her maçtan sonra mutlu etmeliyiz. Ispartaspor çok büyük bir kulüp. Kulübümüzün başarılı olması için önümüzde hiçbir engel yok. En önemli husus ise birlik olmaktır. Camiamız, kıymetli Ispartalılar ve büyük Ispartaspor taraftarı birlik olduğu zaman aşamayacağımız engel, yenemeyeceğimiz takım yoktur” açıklamalarında bulundu.
BAŞARILAR…
Yeşil – Pembeli Yönetim; “Kendisine yeni görevinde başarılar diliyoruz. Zafer İnananlarındır, Birlikte Başaracağız” ifadelerini kulandı.
9 MAÇTA 8 GALİBİYET
1 BERABERLİK ALDI
Bilindiği gibi, 2018 yılında takımın başına getirilen Teknik Direktör Hakan Şimşek döneminde Ispartaspor oynadığı 9 maçın 8’ini kazanarak 1’inden de beraberlikle ayrılmış ve hiç mağlubiyet almamıştı.
 

Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °
Pazartesi 20.4 ° / 7.1 °