Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Yeşil – Pembelilerde transferler sürüyor: Aygün ve Çorlak Isparta32spor’da

Yeşil – Pembelilerde transferler sürüyor: Aygün ve Çorlak Isparta32spor’da

SPOR 15.06.2019 17:25:00 0
Yeşil – Pembelilerde transferler sürüyor: 
Aygün ve Çorlak 
Isparta32spor’da
HABER: Yunus ÖZLER
Isparta32spor’da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Yeşil – Pembeli ekip Manavgat Belediyespor dan sağ bek Umut Aygün ve Kelkit Belediye Hürriyetspor’dan orta saha Hakan Çorlak ile anlaşmaya vardı.
 
  
İKİ FUTBOLCU İLE ANLAŞMA
SAĞLANDI VE İMZALAR ATILDI
Önümüzdeki sezon Spor Toto Bölgesel Amatör Ligde Isparta’yı temsil edecek olan Isparta 32 Spor transferler devam ediyor.
UMUT AYGÜN
ISPARTA32SPOR’DA
Pembe - Yeşilliler Manavgat Belediyespor dan sağ bek Umut Aygün'le anlaştı. İstanbul'da Kulüp Başkanı Atakan Yazgan, Futbol Şube Sorumlusu Mehmet İpekçi, Genel Sekreter Erhan Oturak ve Teknik Direktör Tarık Söyleyici ile görüşen Aygün yeni sezonda yeşil-pembeli formayı giyecek.   
HAKAN ÇORLAK
ISPARTA32SPOR’DA
Öte yandan; geçen sezon Kelkit Belediye Hürriyetspor ile şampiyonluk yaşayan orta saha oyuncusu Hakan Çorlak bu sene pembe yeşilli formayı giyecek. İstanbul'da Kulüp Başkanı Atakan Yazgan, Futbol Şube Sorumlusu Mehmet İpekçi, Genel Sekreter Erhan Oturak ve Teknik Direktör Tarık Söyleyici ile görüşen Çorlak kendisini Isparta 32 Sporlu yapan imzayı attı.  
TRANSFERLER
DEVAM EDECEK…
Isparta32Spor Kulübü Başkanı Atakan Yazgan, güçlü bir takım kurma adına eksik olan mevkilere futbolcu transferlerinin devam edeceğini bildirdi.
 

Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °
Pazartesi 20.4 ° / 7.1 °