Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Yeşil – Pembelilerde tek hedef; Galibiyet Ispartaspor Seyircisiyle Buluşuyor…

Yeşil – Pembelilerde tek hedef; Galibiyet Ispartaspor Seyircisiyle Buluşuyor…

SPOR 27.09.2019 13:00:00 0

Yeşil – Pembelilerde tek hedef; Galibiyet 
Ispartaspor 
Seyircisiyle 
Buluşuyor…
BAL 7. Grupta lige deplasmanda Akşehir beraberliği ile başlayan Ispartaspor, Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı MAKÜSPOR maçı için galibiyete kilitlendi. Yeşil – Pembeliler bu maçla yeni sezonda ilk defa seyircisinin önüne çıkmış olacak.
 
MAKÜSPOR’U
KONUK EDECEK
Geçtiğimiz hafta başlayan Türkiye Futbol Federasyonu Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Liginde 2019 - 2019 Sezonunun ilk maçında deplasmanda Akşehirspor ile karşılaşan Ispartaspor, maçtan golsüz beraberlikte ayrılarak lige 1 puanla başladı. Yeşil – Pembeli ekip, bu hafta sonu da geçen hafta kendi sahasında 2 – 0 mağlup duruma düştüğü maçta Yatağanspor ile 2 – 2 berabere kalan komşu Burdur ili ekibi Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Gençlikspor (MAKÜspor)’u konuk edecek.
TEK HEDE; GALİBİYET
Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta Isparta’yı temsil eden Ispartaspor, Pazar günü karşılaşacağı MAKÜspor maçı hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Ligin ilk maçında sahadan beraberlikle ayrılan Isparta temsilcisi kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı bu maçı mutlak suretle kazanmak istiyor.  Yeşil – Pembeli ekipte tüm hesaplar üç puan yani galibiyet üzerine yapılıyor.
KENDİ TESİSLERİNDE
KAMPA GİRECEK
30 Eylül Pazar günü Isparta Atatürk Stadı’nda saat 15.00’de başlayacak karşılaşma için hazırlıklarını bugün yapacağı tek antrenman ile geçirecek olan Yeşil – Pembeli takım tesislerinde kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak.
 

Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °
Pazartesi 20.4 ° / 7.1 °