Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Yeşil – Pembelilerde Hedef, Mutlak Galibiyet; Ispartaspor 3 PUANA Kilitlendi

Yeşil – Pembelilerde Hedef, Mutlak Galibiyet; Ispartaspor 3 PUANA Kilitlendi

SPOR 21.03.2021 07:01:00 0
Yeşil – Pembelilerde Hedef, Mutlak Galibiyet; 
Ispartaspor 
3 PUANA 
Kilitlendi
Ispartaspor bugün deplasmanda Gölcükspor ile karşılaşacak. Gölcük Şehir Stadyumu'ndaki maç bugün saat 14.00’te başlayacak karşılaşmayı Hakem Deniz Kükrek yönetecek.
 
Misli.com 3. Lig 3. Grupta 25. haftayı sahasında Esenler Erokspor’dan aldığı 2 – 0’lık mağlubiyetle kapatan Ispartaspor, 26. hafta maçında bugün grubun son sıralarında bulunan Gölcükspor’a konuk olacak. Gölcük Şehir Stadyumu'nda oynanacak mücadele saat 14.00’te başlayacak karşılaşmayı Hatay bölgesinden Deniz Kükrek yönetecek. Kükrek’in yardımcılıklarını Yasin Kılıç ve Muhammet Münir Dadı yapacak.
 
Ligde elde ettiği 37 puanla, play – off grubunun son sırasında yani 5. sırada yer alan Ispartaspor, bugün elde edeceği bir galibiyetle hem 5 maçlık galibiyet hasretini dindirmeyi hem de play – off grubunda daha yukarılara çıkmayı hedefliyor.
HAKAN ŞİMŞEK
İKİNCİ MAÇINA ÇIKIYOR…
Ligde ilk 5 iddiası süren Yeşil – Pembeli ekip, ligi play – off içinde tamamlayarak 2. Lige terfi maçlarına gidebilmek için elde edeceği bir galibiyetle 39 puanlı Şile Yıldızspor’un üstüne çıkmak istiyor. Ispartaspor’un bugünkü maçı aynı zamanda Teknik Direktörlük görevine getirilen Hakan Şimşek’in ligdeki ikinci maçı özelliğini taşıyor.
 
Bilindiği gibi Ispartaspor son 5 maçında galibiyet alamadı. Yeşil – Pembeli ekip 5. basamakta yer alırken üst sıralardaki takımlar ile arasındaki puan farkı her geçen hafta açılıyor. Ispartaspor, ligin ilk yarısında rakibiyle oynanan müsabakayı 2 – 1’lik skorla kazanmıştı.
 

Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °