Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Yeşil – Pembelilerde Bayram İzni Bitti; Ispartaspor Topbaşı Yaptı

Yeşil – Pembelilerde Bayram İzni Bitti; Ispartaspor Topbaşı Yaptı

SPOR 22.07.2021 17:03:00 0
Yeşil – Pembelilerde Bayram İzni Bitti; 
Ispartaspor
Topbaşı
Yaptı
Ispartaspor’da iki günlük bayram izninin ardından hazırlıklarını, bugün kamp yaptığı Davraz Kayak Merkezi İl Özel İdare Tesisleri'ne gitti ve Eğirdir ilçe sahasında yaptığı günün ilk antrenmanıyla sürdürdü.
 
Eylül’de başlayacak olan 2. Ligde mücadele edecek olan Ispartaspor’da futbolculara Kurban Bayramı için verilen iki günlük izin sona erdi.
Teknik Direktör Tarık Söyleyici, lige en iyi şekilde hazırlanmaları için fazla vakitlerinin olmadığını belirterek; “Bu nedenle futbolcularıma bayramın birinci ve ikinci günü izin vereceğim. Bugünden itibaren tekrar toplanıp yeni sezon hazırlıklarımıza devam ediyoruz” dedi.
 
Yeşil – Pembeli ekipte, kampta bayram izninin ilk gününde Eğirdir ilçe sahasında Teknik Direktör Tarık Söyleyici, yönetiminde saat 17.00'de başlayan ve 1 saat 35 dakika antrenman boyunca Söyleyici’nin Yardımcıları Gökhan Çelebi, Caner Yaraş ve İbrahim Kubilay Türkay da çalışmada hazır bulundu.
 
 
Futbolcular sahada ısınma hareketleriyle başladıkları antrenmana, kuvvet çalışmasıyla devam edip, çeşitli istasyonlardan oluşan dayanıklılık çalışmasıyla antrenmanı noktaladı. Mustafa Diler, ameliyat olması nedeniyle takımdan ayrı çalışarak antrenmanı tamamladı.
 
Yeşil – Pembeliler izin dönüşü kampın ikinci antrenmanını da yarın saat 08.00’da ve saat 17.00’de gerçekleştirecek.
 

Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °
Pazar 21.9 ° / 10.2 °