Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Yeşil – Pembelilerde Akhisarspor Maçı Hazırlıkları Hemen Başladı; Ispartaspor’da İzin Yok!

Yeşil – Pembelilerde Akhisarspor Maçı Hazırlıkları Hemen Başladı; Ispartaspor’da İzin Yok!

SPOR 29.09.2021 09:28:00 0
Yeşil – Pembelilerde Akhisarspor Maçı Hazırlıkları Hemen Başladı; 
Ispartaspor’da
İzin Yok!
Ispartaspor’da Tarsus İdmanyurduspor maçı sonrası bu haftayı ‘bay’ geçecek olmasına rağmen futbolculara izin yok. Yeşil – Pembeli ekip dünden itibaren gelecek hafta deplasmanda oynayacağı Akhisarspor maçı hazırlıklarına başladı.
 
TFF 2. Lig Beyaz Grubun 4. Haftası’nda kendi saha ve seyircisi önünde Tarsus İdmanyurduspor’u 1 – 0 mağlup ederek haftayı 3 puanla kapatan Ispartaspor’da Akhisarspor maçı hazırlıkları başladı.
SÖYLEYİCİ; “BU HAFTAYI BAY GEÇİYORUZ
AMA, DİĞER MAÇIMIZ HAFTA İÇİ OYNAYACAĞIZ”
Bu haftayı bay geçeceklerini ancak, gelecek hafta maçın hafta sonu değil Çarşamba günü oynanacağını bundan dolayı futbolcularına izin vermeden Akhisarspor maçı hazırlıklarına hemen başladıklarını ifade eden Ispartaspor Teknik Direktörü Tarık Söyleyici; “Grubumuzda bu hafta sonu yani 2 Ekim Cumartesi günü 5. Hafta maçları oynanacak. Bu hafta bizim maçımız yok ve haftayı bay geçireceğiz.
“ŞU AŞAMADA İZİN
YAPACAK DURUMUMUZ YOK”
Evet, haftayı maç yapmadan geçirdiğimiz haftalarda genellikle futbolcularıma 2 – 3 gün izin veriyordum. Fakat, bu hafta durum farklı. Zira, bu haftayı bay geçirdikten sonraki maç gelecek haftanın sonunda oynanmayacak. Hafta içinde yani 6 Ekim Çarşamba günü oynanacak. Gelecek hafta deplasmanda Akhisarspor ile zorlu bir maça çıkacağız. Dolayısıyla, bizim bu noktada izin yapacak durumumuz yok ve haftaya Çarşamba gününe en iyi şekilde hazır olmamız lazım. Onun için, Tarsus maçının hemen ardından sadece her pazartesi olduğu gibi futbolcularım bir günlük iznin ardından toplandılar ve Akhisar maçı hazırlıklarına başlamış bulunuyoruz” dedi.
ISPARTASPOR’DA
AKHİSARSPOR
HAZIRLIKLARI BAŞLADI
Dün gerçekleşen yenileme antrenmanı Teknik Direktör Tarık Söyleyici yönetiminde yapılırken, cezalı ve sakat futbolcunun bulunmadığı takımda futbolcular tam kadro antrenmana katıldı. Temsilcimiz Ispartaspor’da Akhisarspor maçı hazırlıkları bugün ve hafta boyunca yapılacak olan antrenmanlarla sürecek.
 

Perşembe 19.9 ° / 7.1 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °