Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Yeşil – Pembeliler, Zorlu Akhisarspor Deplasmanından Galibiyetle Dönüyor; Ispartaspor’dan Akhisarspor’a Futbol Dersi!

Yeşil – Pembeliler, Zorlu Akhisarspor Deplasmanından Galibiyetle Dönüyor; Ispartaspor’dan Akhisarspor’a Futbol Dersi!

SPOR 6.10.2021 19:26:00 0
Yeşil – Pembeliler, Zorlu Akhisarspor Deplasmanından Galibiyetle Dönüyor;  
Ispartaspor’dan 
Akhisarspor’a
Futbol Dersi!
Bugün deplasmanda Akhisarspor ile karşılaşan ve sezon başından bu yana olduğu gibi üstün bir futbol oynayan Ispartaspor, Golcüsü Burak Aydın’ın attığı golle maçı 1 – 0 kazanarak 4. Sıraya yükseldi.
 
2. Lig Beyaz Grupta Isparta’yı temsil eden Ispartaspor, hem haftayı 3 puanla kapatmanın hem grubun en iyi futbolunu oynamanın mutluluğunu yaşıyor.
ISPARTASPOR
DEPLASMANDAN
ÜÇ PUANLA DÖNÜYOR
Geçtiğimiz haftayı maç yapmadan (bay) geçen Ispartaspor, ligin 6. Haftasında ligde grubun güçlü ekiplerinden Akhirsarpor ile deplasmanda karşı karşıya geldi.
ISPARTASPOR’DAN
AKHİSARSPOR’A
FUTBOL DERSİ
Tecrübeli Teknik Direktör Tarık Söyleyici nezaretinde lig maçlarına çıkan ve sezonun başından bu yana Teknik Patron Tarık Söyleyici’nin sezon başında açıkladığı gibi; KOŞAN, MÜCADELE EDEN, BASAN, SÜREKLİ GOLÜ DÜŞÜNEN, FORMANIN HAKKINI VEREN, DİSİPLİNLİ, POZİTİF VE KOMPAKT BİR TAKIM HALİNE GELEN ve taraftarların da büyük beğenisini kazanan Ispartaspor, o kaliteli futbolunu Akhisarspor karşısında da ortaya koydu ve adeta rakibine futbol dersi verdi. Bugün saat 19.00’da Akhisar İlçe Stadyumunda başlayan maç, başından sonuna kadar Ispartaspor’un üstünlüğü ile geçti.
ISPARTASPOR’A ALTIN DEĞERİNDEKİ
GOL BURAK AYDIN’DAN GELDİ
Yeşil – Pembeli ekip, bugünkü maçta ilk dakikalardan itibaren rakip kaleyi abluka altına aldı. Ancak, bu ataklarından gol çıkaramayınca takımlar ilk yarının sonunda soyunma odasına 0 – 0 golsüz beraberlikle gittiler.
Maçın ikinci yarısında da garanti futbolunu sürdüren ve kontrataklarla Akhisarspor kalesine yüklenen Ispartaspor, bu baskısının karşılığını da maçın 67.Dakikasında Golcüsü Burak Aydın’ın attığı golle buldu. Hakem maçı 5 dakika uzattı. Maçın uzatma dakikalarında ev sahibi ekip biraz canlanıp Ispartaspor kalesine gelmeye çalışsa da bu yeterli olmadı ve Yeşil – Pembeli ekip son derece önemli olan Akhisarspor deplasmanından altın değerinde 3 puanla döndü.
HAKEM TRİOSU MAÇI
BAŞARILI YÖNETTİ
Ispartaspor’un sezon başından beri büyük zarar gördüğü ve Yeşil – Pembeli ekibi haksızlıklara maruz bırakan hakem kararları bugünkü maçta yaşanmadı. Maçı yöneten Hakem Triosu başarılı bir yönetim gösterdi.
ISPARTASPOR
4. SIRAYA YÜKSELDİ
Bu skorla Ispartaspor, bay geçtiği haftada 3. sıradan 6. Sıraya kadar düştüğü puan sıralamasında 4. Sıraya yükseldi. Yeşil – Pembeli ekip, 8 olan puanını 11’e çıkardı.
LİDER PENDİKSPOR GELİYOR
Yeşil – Pembeli ekip, 10 Ekim Pazar günü oynanacak olan 7. Hafta açında kendi saha ve seyircisi önünde ligin grup lideri olan ve geçtiğimiz hafta çok zorlanmasına ve mağlup duruma düşmesine rağmen Tarsus İdmanyurduspor’u 3 – 2 mağlup etmeyi başaran Pendikspor ile karşılaşacak. Söz konusu maç Pazar günü Isparta Atatürk Stadyumunda saat 19.00’te başlayacak.

Çarşamba 21.7 ° / 11.4 °
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °