Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Yeşil – Pembeliler yarın topbaşı yapacak: Ispartaspor Dinleniyor

Yeşil – Pembeliler yarın topbaşı yapacak: Ispartaspor Dinleniyor

SPOR 2.01.2020 08:04:00 0
Yeşil – Pembeliler yarın topbaşı yapacak: 
Ispartaspor 
Dinleniyor
Ispartaspor’da yılbaşı için verilen kısa tatil devam ediyor. Yeşil – Pembeliler 3 Ocak Cuma günü yani yarın tesislerde toplanarak Antalya kampına gidecek. Takım, 10 gün sürecek olan bu kampta hazırlık maçları da oynanacak.
 
Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta Isparta’yı temsil eden ve grupta ilk yarıyı 27 puanla 3. Sırada tamamlayan Ispartaspor’da Teknik Direktör Hasan Şengün tarafından futbolculara verilen yılbaşı tatili devam ediyor.
ISPARTASPOR, İKİNCİ YARIYA
ANTALYA’DA HAZIRLANACAK
Yeşil Pembelilerde Isparta’da kendi tesislerinde gerçekleştirilen devre arası 1. Etap kampı sonrasında futbolculara üç günlük izin verildi. Bu doğrultuda, Ispartasporlu futbolcular 3 Ocak Cuma günü tesislerde toplanacak. Yeşil – Pembeli temsilcimiz aynı gün yani yarın Antalya’ya hareket ederek Manavgat Side Star'da kampa girecek ve burada ilk antrenmanını yaparak devre arası ikinci etap kampı çerçevesinde ikinci yarı hazırlıklarına başlayacak. Antalya’da yoğun bir kamp dönemine girecek olan Ispartaspor, ikinci yarıya hem mental, hem de psikolojik olarak en iyi şekilde hazırlanmayı hedefliyor.
ANTALYA KAMPI 10 GÜN SÜRECEK
3 – 13 Ocak 2020 tarihleri arasında diğer bir deyişle 10 gün sürecek kampta Ispartaspor, hazırlık maçları da oynayacak. Maçların programı netleştikçe açıklanacak.
TÜM CAMİA TAKIMIN ŞAMPİYON
OLACAĞINA İNANIYOR VE GÜVENİYOR
Bilindiği gibi lige mutlak şampiyonluk hedefiyle giren ancak ligin ilk haftalarında aldığı kötü sonuçlar nedeniyle ilk yarıda hiç liderlik koltuğuna oturamayan ve Teknik Direktör değişikliği sonrası aldığı iyi sonuçlar neticesinde puan durumunda 3. Sıraya kadar yükselen ve liderle arasındaki puan farkını da 2’ye kadar indiren Ispartaspor, ilk yarıda oynadığı 13 maçta 8 galibiyet 3 beraberlik ve 2 de mağlubiyet almıştı.
ÇOK GOL ATTI, ANCAK ÇOK GOL YEDİ!
Mücadele ettiği Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta 30 gol kaydeden Karaman Belediyespor’un ardından 26 golle en fazla gol atan ikinci takım konumundaki Ispartaspor, kalesinde ise aynı performansı gösteremedi ve 13 maçta 14 gol görerek ilk yarıyı (+12) averajla kapattı. Forvetinde sorun görünmeyen Yeşil – Pembeli ekip kaledeki çok gol yeme sorununu da devre arası yaptığı Kaleci transferiyle ilk yarıdaki bu olumsuz istatistiki tersine çevirmeyi hedefliyor.
GRUBUN EN AZ GOL YİYEN
KALECİLERİ ARARASINDA
Bilindiği gibi; Yeşil – Pembeli ekip, devre arasında BAL 4. Grubun 3. sırasında bulunan Atakum Belediyespor’un kalecisi Ali Yasin Demir’i transfer etmişti.  19 yaşındaki genç kaleci Atakum Belediyespor altyapısında yetişirken, bu yıl tüm maçlarda forma giydi. İlk yarıda oynanan 13 maçta 7 gol yiyen ve grubun en az gol yiyen kalecilerinden biri olan Demir takıma katılarak çalışmalarını sürdürüyor. Yeşil - Pembeli taraftarlar kendisinden ikinci yarıda çok mükemmel bir performans bekliyor. 
 
 

Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °