Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Yeşil – Pembeliler Taraftarı İle Buluşacak; Ispartaspor Taraftarları Gün Sayıyor!

Yeşil – Pembeliler Taraftarı İle Buluşacak; Ispartaspor Taraftarları Gün Sayıyor!

SPOR 9.09.2021 16:16:00 0
Yeşil – Pembeliler Taraftarı İle Buluşacak; 
Ispartaspor 
Taraftarları 
Gün Sayıyor!
Ligin ilk haftasını deplasmanda Buca 1928 takımı ile yaptığı maçla tamamlayan Ispartaspor, ligin ikinci haftasında kendi sahasında yapacağı 1922 Konyaspor maçında tam 565 gün sonra seyircisi ile buluşacak. Yeşil –Pembeliler Taraftarlar ise bu konuda gün ve hatta saat sayıyor. 1922 Konyaspor maçında tribünlerin dolması bekleniyor.
 
Bu sezon 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Ispartaspor, ligin ikinci haftasında 12 Eylül Pazar günü sahasında komşu Konya’nın ekibi ve aynı zamanda Süper Ligde mücadele eden Konyaspor’un Altyapısı olan 1922 Konyaspor ile karşı karşıya gelecek.
1922 KONYASPOR
HAZIRLIKLARI YARIN
TAMAMLANACAK
Isparta Atatürk Stadyumu’nda oynanacak mücadele saat 19.00’da başlayacak. Karşılaşmayı Feridun Daldaş yönetecek. Daldaş’ın yardımcılığını Ersin Erbay, İbrahim Ethem Potuk ve Hasan Avcı yapacak. Ispartaspor yarın öğleden sonra yapacağı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayacak ve tesislerde kampa girerek maç saatini bekleyecek. Yeşil – Pembeli temsilcimiz lige Buca 1928 deplasmanında aldığı beraberlikle başlarken, 1922 Konyaspor ise sahasında Tarsus İdmanyurdu ile golsüz berabere kalmıştı.
TARAFTARLAR 1,5 YIL SONRA
TRİBÜNLERDEKİ YERLERİNİ ALABİLECEK
ISPARTASPOR, 1922 Konyaspor maçıyla beraber yaklaşık 1.5 yıl sonra taraftarlarına kavuşacak. Yeşil – Pembeli ekip, 29 Şubat 2020 tarihinde oynanan maçtan sonra ilk kez bir karşılaşmaya taraftarının desteğiyle çıkacak. Ispartaspor taraftarı uzun bir aranın ardından tribünlere dönüyor. Türkiye Futbol Federasyonu’nun yüzde 50 kapasite kararının ardından Yeşil – Pembeli Taraftarlar, 1922 Konyaspor maçıyla beraber tribünlerdeki yerini almaya başlayacak.
AŞISINI OLAN VEYA HES KODUNU
GÖSTEREBİLEN STADYUMA GİRECEK
İki doz aşıdan 14 gün geçmiş, Kovid-19 geçirmiş kişiler ise izolasyon süreçlerinin tamamlanmasından itibaren 180 gün süre ile stadyuma girebilecek. Taraftarlar, HES mobil uygulamasında bilgilerini de paylaşıma açması ve güncel HES kodlarının olması gerekiyor.
ISPARTASPOR PAZAR GÜNÜ
TARAFTARLARIYLA BULUŞACAK
YEŞİL – PEMBELİ taraftarlar, yaklaşık 1,5 yıl sonra tribünlerdeki yerlerini alacak. Ispartaspor sevdalıları, salgın süreci öncesinde son olarak 29 Şubat 2020 tarihinde oynanan maçtan sonra takımlarına tribünlerden destek olamamıştı. Taraftarlar, Pazar günü Isparta Atatürk Stadyumunda saat 19.00’da oynanacak 1922 Konyaspor maçıyla beraber uzun bir aranın ardından takımlarının yanında olacak.
TARAFTARLARINA GALİBİYET
HEDİYE ETMEK İSTİYOR
Bilindiği gibi, ligin ilk haftasını beraberlikle kapatan Ispartaspor, puan durumunda ilk haftayı 1 puanla 8. Sırada tamamlamıştı. Temsilcimiz bu sezon evinde oynayacağı ilk maçta da 1922 Konyaspor’u mağlup ederek, hem 1,5 yıl sonra buluştuğu taraftarlarına 3 puan hediye etmek hem de ligde yükselişe geçmek istiyor.

Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °
Pazartesi 20.4 ° / 7.1 °