Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Yeşil – Pembeliler, seri yakalamak istiyor: Ispartaspor’da Gedef mutlak Galibiyet

Yeşil – Pembeliler, seri yakalamak istiyor: Ispartaspor’da Gedef mutlak Galibiyet

SPOR 9.11.2019 07:39:00 0
Yeşil – Pembeliler, seri yakalamak istiyor: 
Ispartaspor’da 
Gedef mutlak
Galibiyet
Ispartaspor, yarın deplasmanda Bucak Belediye Oğuzhanspor ile karşılaşacak. Bucak İlçe Stadındaki maç saat 14.00’te başlayacak. Geçtiğimiz hafta aldığı galibiyetle çıkışa geçen Yeşil- Pembeli ekip, şampiyonluk yarışında bende varım diyebilmek için yarınki maçı mutlak kazanmak istiyor. Taraftarların yarınki maça yoğun ilgi göstermesi bekleniyor. 
 
Geçen hafta ligin yedinci maçında kendi saha ve seyircisi önünde Konya Ereğlispor takımı ile karşılaşan ve maçtan 3 – 1’lik skorla galibiyetle ayrılarak puanını 11’e yükselten Ispartaspor, gözünü bu hafta sonu yani yarın deplasmanda oynayacağı Bucak Belediye Oğuzhanspor maçına çevirdi. Yeşil – Pembeli ekibin rakibi Oğuzhanspor’un grupta alt sıralarda yer alması yarınki maçın ne kadar zor geçeceğini ortaya koyuyor.
İKİ EZELİ RAKİP KARŞI KARŞIYA
Ispartaspor ile Bucak Belediye Oğuzhanspor arasında oynanacak maçı önemli kılan bir diğer faktör ise iki takımın batı akdenizde iki ezeli rakip durumunda olması. Zira, bu iki takım arasındaki maçlar sürekli son derece çekişmeli geçti. Yarın ki maçın da aynı şekilde geçmesi bekleniyor.
SEKİZİNCİ HAFTA MAÇI 
BUCAK BELEDİYE OĞUZHANSPOR İLE
Pazartesi gününü izinli geçiren Ispartaspor, Salı günü sabah toplanarak Teknik Direktör Hasan Şengün nezaretinde çalışmaya başlayarak çalışmalarını dünkü son antrenmana kadar sürdürdü ve bu antrenmanın ardından takımın bu sabah Bucak’a giderek otelle yerleşip maç saatini beklemeye başlayacak.
RAKİP OĞUZHANSPOR
10. SIRADA BULUNUYOR
Ispartaspor’un bu haftaki rakibi olan Bucak Belediye Oğuzhanspor, Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta 8 puanla sondan dördüncü yani 10. Sırada bulunuyor. Siyah – Beyazlı ekip, geride kalan yedi haftada 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 4 mağlubiyet alarak (-2) averaj ve 8 puan toplamış durumda. 
MAÇ YARIN SAAT
14.00’TE BAŞLAYACAK
Ispartaspor – Bucak Belediye Oğuzhanspor maçı yarın Bucak İlçe Stadyumunda oynanacak ve karşılaşma saat 14.00’te başlayacak.
MAÇI HAKEM TALHA
ÖZTÜRK YÖNETECEK
Ispartaspor’un yarınki Bucak Belediye Oğzuhanspor maçını Balıkesir Bölgesi hakemlerinden Talha Öztürk yönetecek. Öztürk’ün yardımcılıklarını ise yine Balıkesir Bölgesinden Kadir Devrim ve Beytullah Demirer yapacaklar. Maçın dördüncü hakemi ise Bursa Bölgesinden Mutluhan Çıkarkoğlu.
TARAFTARLAR TOPLU
HALDE MAÇA GİRECEK
Öte yandan, maçı izlemek isteyen Ispartalı sporseverlerin yarınki maça büyük ilgi göstermesi ve tribünlerin dolması bekleniyor. Zira, Yeşil – Pembeli ekip, takımın başına Teknik Direktör Hasan Şengün’ün getirilmesinin ardından aldığı ilk galibiyetin ardından galibiyetlerin devamını görmek istiyor. Ayrıca, Bucak takımının da ezeli rakip olması taraftarın bu maça olan ilgisini daha da artırıyor.
ŞENGÜN; “KAZANMAKTAN
BAŞKA BİR ŞEY DÜŞÜNMÜYORUZ”
Ispartaspor Teknik Direktörü Hasan Şengün, yarınki maçtan mutlak suretle galibiyetle ayrılmak istediklerini belirterek; “Bilindiği gibi bizim yani Ispartaspor’un hedefi bellidir. Biz, her ne kadar ligin ilk maçlarında kaybeden bir takım olsak da bu ligde şampiyonluğa oynayan bir ekibiz. Onun için, büyük küçük diye ayırt etmeden tüm rakiplerimizi aynı şekilde düşünerek sahaya galibiyet parolasıyla çıkıyoruz. Rakibimizin gruptaki veya puan durumundaki hali bizi ilgilendirmiyor. Bizi sadece kendimiz ilgilendiriyor. Sahaya çıkıp maçı kazanmak için elimizden gelen gayreti ortaya koyacağız.
“TARAFTARLARIMIZDAN
DESTEK BEKLİYORUZ”
Şuanda 11 puanla grupta beşinci sırada bulunuyoruz. Hafta içinde tüm hazırlıklarımızı yarın oynayacağımız Bucak Belediye Oğuzhanpor maçını kazanmak üzerine yaptık. Futbolcularıma hafta içinde günde çift idman yaptırdım. Bu maça tüm yönlerimizle hazır olarak çıkmak istiyoruz ve dolayısıyla deplasmanda oynayacağımız bu maçtan galibiyetle ayrılarak 3 puanın sahibi olmak istiyoruz. Tüm sporseverleri ve taraftarlarımızı Bucak Stadına bizi desteklemeye bekliyorum. Zaten, sezon başında bu yana taraftarlarımız gerçekten üzerine düşen görevi yerine getirdiler. Kendilerine buradan ayrıca teşekkür ediyorum. Onların desteği sürdükçe biz de maçları bir bir kazanarak mutlu sona hep birlikte ulaşmak istiyoruz” dedi.
BAL 7. GRUP’TA 8. HAFTANIN PROGRAMI:
Konya Ereğlispor – Denizli Sarayköyspor
Bucak Belediye Oğuzhanspor – Ispartaspor
Kepez Belediyespor – Yatağanspor
Manavgat Belediyespor – Kestelspor
Ortaca Belediyespor – Burdur MAKÜ Gençlikspor
Sarayönü Belediyespor – Akşehirspor
Çal Belediyespor –  Karaman Belediyespor
 

Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °