Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

Yeşil – Pembeliler Pendikspor İle Son Derece Önemli ve Kritik Maça Çıkacak; Ispartaspor Zoru Sever

Yeşil – Pembeliler Pendikspor İle Son Derece Önemli ve Kritik Maça Çıkacak; Ispartaspor Zoru Sever

SPOR 17.02.2022 08:23:00 0
Yeşil – Pembeliler Pendikspor İle Son Derece Önemli ve Kritik Maça Çıkacak; 
Ispartaspor 
Zoru 
Sever
2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Ispartaspor, bu hafta sonu deplasmanda grup lideri Pendikspor ile karşılaşacak. Grubun ‘Derbi Maçı’ niteliğindeki maç Ispartaspor için büyük önem taşıyor. Cumartesi günü Pendik Stadyumunda oynanacak maç saat 13.00’te başlayacak.
 
TFF 2. Lig Beyaz Grupta 26. Hafta maçları 19 Şubat Cumartesi günü oynanacak. Ispartaspor, puan durumundaki yerini korumak ve hatta daha da üst sıralara çıkma adına bu maç son derece önem taşıyor. Bu maç Yeşil – Pembeliler için bir anlamda ilk ilk yarıdaki 1 – 0’lık yenilginin rövanş özelliğini de taşıyor. Ancak, karşısında da grupta açık ara liderliğini sürdüren, bu haftaya kadar sadece ve sadece 2 defa mağlup olmuş güçlü bir takım bulunuyor.
ISPARTASPOR ZORU SEVER
Ligde oynadığı maçlarda kendi sahasından çok deplasmanda daha başarılı sonuçlar almasıyla dikkat çeken Ispartaspor’un bu hafta sonu oynayacağı Pendikspor maçında nasıl bir sonuç alacağı spor kamuoyun tarafından merakla bekleniyor. Yeşil – Pembeli ekibin, son derece zorlu deplasmanda adeta bir mucizeye imza atarak puan veya puanlarla ayrılması şehirde büyük sevinç yaratacağı gibi, 2. Ligde de büyük ses getirecek.
GRUBUN EN ÇOK GOL ATAN,
EN AZ GOL YİYEN TAKIMI
Grupta açık ara puan farkıyla liderliğini sürdüren Pendikspor, bu haftaya kadar oynadığı 21 maçta 16 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet almış durumda. Bu haftaya kadar rakip kalelere 35 gol atma başarısı gösteren Kırmızı – Beyazlı ekip, kalesinde de 17 gol ile grubun en çok gol atan, en az gol yiyen takımı konumunda.
ISPARTASPOR EN AZ GOL YİYEN TAKIM KONUMUNDA
ANCAK, GOL ATMADA BÜYÜK SIKINTI VAR…
Grupta 34 puanla 3. Sırada bulunan Ispartaspor ise grubun 18 golle Kırklarelispor ile birlikte en az gol yiyen 3. Takımı konumunda. Ancak, Yeşil – Pembeli ekibin attığı gol sayısında ise Pendikspor’a göre bariz bir düşüklük var. Pendikspor 35 gol atarken, Ispartaspor ise rakibinden 10 gol eksikle 25 gol atmış durumda. Bu da Yeşil – Pembeli ekibin gol atmakta ne kadar sıkıntı yaşadığını ortaya koyuyor.

Perşembe 21.7 ° / 11.2 °
Cuma 20.4 ° / 10.1 °
Cumartesi 16.1 ° / 5.2 °