Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Yeşil – Pembeliler, Osmaniye Deplasmanından Galibiyetle Dönüyor; ISPARTASPOR Yükselişe Geçti

Yeşil – Pembeliler, Osmaniye Deplasmanından Galibiyetle Dönüyor; ISPARTASPOR Yükselişe Geçti

SPOR 28.10.2020 14:17:00 0
Yeşil – Pembeliler, Osmaniye Deplasmanından Galibiyetle Dönüyor; 
ISPARTASPOR 
Yükselişe
Geçti
Teknik Direktörlüğe Hakan Karaca’nın gelmesiyle birlikte yükselişe geçen Ispartaspor, Osmaniyespor ile deplasmanda oynadığı maçı 2 – 1 kazanarak puanını 8’ye yükseltti. Nurettin Çakır gerek oynadığı futbolla gerekse attığı gollerle maçın yıldızı oldu. Volkan Serim’in ‘Yedek’ olduğu maçta Yeşil – Pembeliler ‘Etkili’ bir oyun ortaya koydu.
 
Misli.com 3. Lig 3. Grupta Isparta’yı temsil eden Ispartaspor, haftayı 3 puanla kapatmanın mutluluğunu yaşıyor. 
ISPARTASPOR
DEPLASMANDAN
ÜÇ PUANLA DÖNDÜ
Geçtiğimiz haftayı kendi sahasında Altındağ Belediyespor’u farklı skorla 4 – 0 mağlup ederek geçen Ispartaspor, ligin altıncı haftasında ligin alt sıralarında bulunan Osmaniyespor ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Bugün saat 14.00'de Osmaniye 7 Ocak Stadyumunda başlayan maç, başından sonuna kadar Ispartaspor’un üstünlüğü ile devam etti. Maçın 78. Dakikasında ev sahibi ekip beraberliği yakalayıp biraz canlansa da bu yeterli olmadı ve Yeşil – Pembeli ekip Osmaniye deplasmanından altın değerinde 3 puanla döndü.
İLK YARIDA RAKİP 10 KİŞİ KALDI
Ispartaspor maça hızlı başladı. İlk dakikalarda ataklarından sonuç alamayan Yeşil – Pembeliler maçın 19. Dakikasında Nurettin Çakır’ın attığı golle 1 – 0 önce geçti. Maçın 28. Dakikasında rakibine sert müdahale eden Gencay Erten kırmızı kartla oyun dışı kalınca Osmaniyespor kalan bir saatlik bölümü 10 kişi tamamladı.  Maçın ilk yarısında başka gol olmayınca Ispartaspor soyunma odasına 1 – 0 önde gitti.
TECRÜBELİ KALECİ GÖKHAN
20 METREDEN GOLÜ YEDİ
Maçın ikinci yarısına da hızlı başlayan Ispartaspor oldu. Yeşil – Pembeliler maçın 58. Dakikasında yine Nurettin Çakır’ın kaydettiği golle durumu 2 – 0’a getirdi. Maçın 78. Dakikasında ev sahibi Osmaniyespor’un kazandığı serbest atışı kullanan H. İsmet Şimşek topu ağlara gönderdi: 1 – 2. Söz konusu serbest atış kaleden oldukça uzak olmasına rağmen Ispartaspor’un tecrübeli kalecisi Gökhan Köstereli maalesef büyük bir hata yaparak topa mani olmadı ve topu ağlarında gördü. Bu gol Gökhan’ın tecrübesine hiç yakışmadı.
TEBRİKLER NURETTİN ÇAKIR’A…
Geçen sezon devre arasında Ispartaspor’a alınan ve oynadığı maçlarda performans grafiği her geçen gün yükselen Nurettin Çakır, bugünkü maça da 20 sırt numarasıyla çıktı ve gerek attığı gollerle gerekse yaptığı asistlerle maçı izleyen sporseverlerin büyük beğenisini kazanarak maçın yıldızı olmayı başardı.
TAKIMDAKİ ‘GOLCÜ’ EKSİKLİĞİ
YİNE DERİNDEN HİSSEDİLDİ
Ispartaspor’da tek ‘forvet’ oyuncu niteliğinde olan ve sezon başından beri daha bir gol bile atamayan Volkan Serim’i Teknik Direktör Hakan Karaca, bugünkü maçta yedek soyundurdu. Serim, maçın 66. Dakikasında Oğuzhan Palaz’ın yerine girdi ve yaklaşık yarım saat sahada kalmasına rağmen yine gol atamadı. Rakibin 10 kişi yani bir kişi eksik oynadığı dikkate alındığında Yeşil – Pembeli ekibin Osmaniyespor deplasmanından daha farklı skorla dönmesi içten bile olmayacaktı.  
HAKEM TRİOSU MAÇI
BAŞARILI YÖNETTİ
Ispartaspor’un sezon başından beri büyük zarar gördüğü ve Yeşil – Pembeli ekibi gerek ligde gerek kupada haksızlıklara maruz bırakan hakem kararları bugünkü maçta yaşanmadı. Şanlıurfa Bölgesinden Orta Hakem Hakem Ömer Faruk Gültekin ile birlikte Malatya ve Siirt Bölgesi Yan Hakemleri maçta başarılı bir yönetim gösterdi. Ispartaspor, sezon başından beri ilk defa bu maçta ‘hakem kurbanı’ olmadı.
ERBAASPOR GELİYOR
Böylece, Ispartaspor, bugün elde ettiği galibiyetin ardından puanını 5’ten 8’e çıkardı ve puan durumunda da 9. Sıradan 7. Sıraya yükseldi. Yeşil – Pembeli ekip, bu hafta sonu kendi sahasında ve Isparta Atatürk Stadyumunda Locaların da oluşturulmasıyla kısmen de olsa stada seyirci alınacağından kendi seyircisi önünde Erbaaspor ile karşılaşacak. Pazar günkü maç yine saat 19.00’da başlayacak.  
DİĞER MAÇLAR YARIN OYNANACAK
Öte yandan, Misli.com 2. Lig ve 3. Lig maçları Futbol Federasyonunun fikstür değişikliği nedeniyle geçtiğimiz hafta sonu yani 24 – 25 Ekim tarihleri yerine hafta içinde yani 28 – 29 Ekim tarihlerinde oynanıyor.
Bu doğrultuda, bugün 3. Lig 3. Grupta Ispartaspor’un yanı sıra bir karşılaşma daha oynandı. O maçta da Erenler Erokspor deplasmanda Altındağ Belediyespor’u 1 – 0 mağlup etmeyi başardı. Gruptaki değer maçlar ise yarın oynanacak.
 

Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °