Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Yeşil – Pembeliler Mübarek Ayda Aldığı Galibiyetlerle Play – Off’a Kaldı; Ispartaspor’da RAMAZAN AYI Bereketi

Yeşil – Pembeliler Mübarek Ayda Aldığı Galibiyetlerle Play – Off’a Kaldı; Ispartaspor’da RAMAZAN AYI Bereketi

SPOR 16.05.2021 06:04:00 0
Yeşil – Pembeliler Mübarek Ayda Aldığı Galibiyetlerle Play – Off’a Kaldı; 
Ispartaspor’da
RAMAZAN AYI 
Bereketi
3. Lig 3. Grupta Isparta’yı temsil eden ve ligi 4. Sırada tamamlayarak Play – Off grubuna kalan ve bugünlerde de Play – Off yarı final maçları oynayan Ispartaspor normal sezonun genelinde pozisyon bolluğu yaşayan ancak bitiricilik anlamında pek de verimli olmayan bir sezonu geride bıraktı. Sezon boyunca ‘Golcü’ sıkıntını yaşayan Yeşil – Pembeliler sezon içerisinde camiayı heyecanlandırsa da gerek oyun akışkanlığındaki durağanlık, gerekse de noktalama konusunda beceri sorunu kritik puan kayıplarına neden oldu.
 
LİGİ DÖRDÜNCÜ BİTİRDİK
Ancak son haftalarda futbolcuların gol iştahı ve oyundaki belirgin düzelme dikkat çekici bir boyuta geldi. Önce Erhavispor karşısında 4 – 0, sonra son derece önemli ve kritik maçta Çarşambaspor deplasmanında da 1 – 0’lık galibiyetlerin yanında ligin son maçı olan Somaspor maçında 3 – 1 kazanılan maçın ardından Ispartaspor, Somaspor (69), Esenler Erokspor (64) ve İçel İdmanyurdusporun (52) ardından sezonu dördüncü sırada tamamlayarak, grubun da en çok gol atan üçüncü takımı konumuna geldi.
RAMAZAN AYI ISPARTASPOR
İÇİN BEREKETLİ GEÇTİ
Ligde son haftalara girilirken başarısız sonuçlar alan Ispartaspor, 13 Nisan’da başlayan Ramazan ayı ile birlikte başarılı sonuçlar almaya başladı. Yeşil – Pembeli ekip Ramazan ayı içerisinde sahasında oynadığı Erhavispor’u, deplasmanda Çarşambaspor’u ve yine sahasında Somaspor’u yenerek topladığı 9 puanla grupta Play – Off grubuna kalmayı başardı.
EMİR KAAN GÜLTEKİN
3. GRUBUN ‘GOL KRALI’ OLDU
32 maç sonunda 49 gole imza atan Ispartaspor’da Emir Kaan Gültekin, attığı 17 golle hem takımının hem 3. Grubun Gol Kralı olmayı başardı. Emir Kaan Gültekin’in ardından sezon içerisinde oynadığı futbolla gönülleri fetheden Nurettin Çakır da attığı 13 golle takımın en golcü futbolcusu oldu.
3. LİG 3. GRUP’TA EN GOLCÜ TAKIMLAR (30 GOL VE ÜZERİ)
Somaspor: 64
Esenler Erok: 59
ISPARTASPOR: 49
İçel İdmanyurdu: 42
Şile Yıldız: 38
Çarşambaspor: 37
Elazığ Karakoçan: 37
Karşıyaka: 36
Altındağ: 36
Çatalca: 35
Osmaniye: 35

Çarşamba 21.7 ° / 11.4 °
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °