Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Yeşil – Pembeliler Maçın Orta Hakemine Öfkeli; Ispartaspor'dan Hakeme Büyük Tepki

Yeşil – Pembeliler Maçın Orta Hakemine Öfkeli; Ispartaspor'dan Hakeme Büyük Tepki

SPOR 28.11.2021 17:23:00 0
Yeşil – Pembeliler Maçın Orta Hakemine Öfkeli; 
Ispartaspor
TFF 2. Lig Beyaz Grubun 15. Haftasında kendi saha ve seyircisi önünde karşılaştığı Kırklarelispor ile berabere kalan Ispartaspor'da maçın Hakemi Safa Yılmaz’a büyük tepki var.
 
Hakem Safa Yılmaz’ın maç boyunca tüm ikili mücadelelerde takdir hakkını konuk ekipten yana kullandığına dikkat çeken Yeşil- Pembeliler; “Önceki çok sayıdaki maçlarda olduğu gibi, Kırklarelispor maçında da yine art niyetli hakemlerle mücadele etmek zorunda kaldık. Müsabakanın başından sonuna kadar takdir haklarını konuk takım Kırklarelispor takımından yana kullanan İstanbul bölgesi hakemi Safa Yılmaz, çaldığı düdükler ile müsabakanın önüne geçmiştir.
“RAKİP TAKIMA GOL
ATTIRABİLMEK İÇİN
ELİNDEN GELENİ YAPTI”
Gösterdiği basit kartlarla futbolcularımızın gardını düşüren ve rakip takımın bize karşı olan cesaretini artırarak puan kaybımızda önemli rol oynayan maçın orta hakemi Safa Yılmaz, takımımız öne geçtikten sonra rakip takımın gol atması için elinden gelen çabayı göstermiş ve bu amacına da 67. Dakikada kalemizde gördüğümüz golle ulaşmıştır. Allah'a havale ediyoruz” dediler.
 

Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °