Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Yeşil – Pembeliler Kırklarelispor Maçına Mutlak Galibiyet Parolasıyla Hazırlanıyor; Hızımız Kesilmesin

Yeşil – Pembeliler Kırklarelispor Maçına Mutlak Galibiyet Parolasıyla Hazırlanıyor; Hızımız Kesilmesin

SPOR 25.11.2021 05:48:00 0
Yeşil – Pembeliler Kırklarelispor Maçına Mutlak Galibiyet Parolasıyla Hazırlanıyor; 
Hızımız 
Kesilmesin
Ligde zirveye adım adım yaklaşmak isteyen, geçtiğimiz hafta Urfaspor’du deplasmanda deviren Ispartaspor, Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde Kırlarelispor’u ağırlayacak. Temsilcimizin mutlak galibiyet parolasıyla sahaya çıkacağı maç saat 13.00’da başlayacak.
 
ÜÇ PUAN BEKLİYORUZ
Şanlıurfaspor galibiyetinin ardından morallerin yüksek olduğu Ispartaspor, sahasında oynayacağı maçta grupta orta sıralarda bulunan Kırklarelispor ile karşı karşıya gelecek.
ISPARTASPOR
HIZINI KESMEK
İSTEMİYOR
Yeşil – Pembeli ekip, geçen hafta olduğu gibi bu maçta da sahadan galibiyetle ayrılıp, zirve yürüyüşünü sürdürmek istiyor. Takımda cezalı futbolcu bulunmazken, sakat olan Burak Aydın’ın oynamasının zor olduğu ve bu maçta da kadroda bulunmaması bekleniyor. Ispartaspor bu maçın hazırlıklarını Teknik Direktör Murat Yılmaz nezaretinde sürdürüyor.
SON 3 MAÇIN 2’İNİ
KAZANDILAR
Temsilcimiz Ispartaspor, son 3 maçın 2’sindan galibiyet ve 1’inden de mağlubiyetle ayrılırken, haftaya da 21 puanla 2. Sırada giriyor. Yeşil – Pembeli ekibin 27 Kasım Cumartesi günü kendi saha ve seyircisi önünde konuk edeceği Kırklarelispor ise ligde oynadığı son 3 maçta 1 galibiyet ve 2 beraberlik aldı. Konuk ekip 15. haftaya 18 puanla 7.sırada girdi.
PLAY – OFF’U
YAKINDAN İLGİLENDİRİYOR
Pendikspor’un ardından zirveden çok Play – Off yarışını yakından ilgilendiren bu karşılaşma saat 13.00’da başlayacak. Isparta Atatürk Stadı’ndaki maçı Ispartaspor’un YouTube kanalından naklen yayınlanacak.

Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °