Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Yeşil – Pembeliler, İçel İdmanyurduspor ile Play – Off Rövanşına Çıkıyor; Ispartaspor Nasıl Tur Atlar?

Yeşil – Pembeliler, İçel İdmanyurduspor ile Play – Off Rövanşına Çıkıyor; Ispartaspor Nasıl Tur Atlar?

SPOR 10.05.2021 04:51:00 0
Yeşil – Pembeliler, İçel İdmanyurduspor ile Play – Off Rövanşına Çıkıyor; 
Ispartaspor
Nasıl Tur 
Atlar?
Misli.com 3. Lig 3. Grubu 4. Sırada tamamlayarak Play – Off grubuna kalan Ispartaspor’da 2. Ligin kapısını aralayacak Play – Off maçlarının ikincisini bugün oynayacak. Yeşil – Pembeli ekip, bugün saat 16.00’da Mersin Şehir Stadyumunda İçel İdmanyurduspor ile karşılaşacak. Hedef, ise rakibini mağlup ederek 2. Tura yükselmek.
 
MİSLİ.COM 3. LİG'DE
PLAY-OFF HEYECANI DEVAM EDİYOR
Misli.com 3. Lig'de bilindiği gibi play-off çeyrek final ilk maçları 6 Mayıs Perşembe günü oynanmış ve lig statülerine göre ilk karşılaşmalar gruplarında 4. ve 5. sırada yer alan takımların sahasında yapılmıştı. Bu doğrultuda, Ispartaspor da kendi sahasında ligi 3. Sırada bitiren İçel İdmanyurduspor ile karşılaşarak sahadan 0 – 0 golsüz beraberlikle ayrılmıştı.
RÖVANŞ MAÇI BUGÜN
Ispartaspor’un İçel İdmanyurduspor ile yaptığı ilk maçın rövanş müsabakası 10 Mayıs'ta yani bugün gerçekleştirilecek. Yeşil – Pembeli ekip eğer ilk turu geçerse yarı final maçları oynamaya hak kazanacak ve bu maçları da 15 ve 19 Mayıs tarihlerinde büyük ihtimalle Esenler Erokspor ile yapacak. final karşılaşmaları ise 23 veya 24 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek.
ISPARTASPOR NASIL TUR ATLAR?
Peki Ispartaspor ilk turu nasıl geçer. Ispartaspor’un ilk etapta hiç gol yememesi ve ardından gol atması şart görünüyor. Zira, Isparta’daki maçın golsüz sona erdiği dikkate alındığında bu konunun önemi ortaya çıkıyor. Eğer Ispartaspor rakibini yenerse (1 – 0, 2 – 0, 3 – 0 vb. gibi) tur atlayacak. Eğer Ispartaspor rakibi ile golsüz beraberliğin (0 – 0) dışında rakibi ile gollü berabere (1 – 1, 2 – 2, 3 – 3 gibi skorlar) kalırsa yine tur atlayıp Play – Off’ta ikinci tura çıkacak. Yeşil – Pembeli ekip her türlü mağlubiyette ise elenmiş olacak ve Play – Off’a veda edecek.
 

Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °