Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Yeşil – Pembeliler İçel İdmanyurdu İle 2 – 2 Berabere Kalarak Adını Yarı Finale Yazdırdı; Ispartaspor ZORU Başardı

Yeşil – Pembeliler İçel İdmanyurdu İle 2 – 2 Berabere Kalarak Adını Yarı Finale Yazdırdı; Ispartaspor ZORU Başardı

SPOR 10.05.2021 17:06:00 0
Yeşil – Pembeliler İçel İdmanyurdu İle 2 – 2 Berabere Kalarak Adını Yarı Finale Yazdırdı; 
Ispartaspor
ZORU
Başardı
3. Lig 3. Grupta Play – Off Çeyrek Final ikinci maçı ve Isparta’da oynanan 0 – 0’ın rövanşında deplasmanda İçel İdmanyurdu takımıyla karşı karşıya gelen Ispartaspor, sahadan 2 – 2’lik beraberlikle ayrılarak zoru başararak adını yarı finale yazdırdı. Maçta bir de penaltı kaçıran Yeşil – Pembeli ekibin gollerini Emir Kaan Gültekin ve Kerem Pala kaydetti.
 
Misli.com 3. Lig 3. Grupta Isparta’yı temsil eden ve ligi 4. Sırada tamamlayarak Play – Off grubuna kalan Ispartaspor, bugün Play – Off Çeyrek Final ikinci maçında deplasmanda İçel İdmanyurduspor ile karşılaştı. Bilindiği gibi, Isparta’da oynanan ilk maç 0 – 0 golsüz beraberlikle sonuçlanmıştı. Maçta adeta hayatının futbolunu oynayan Yeşil – Pembeli ekip sahadan 2 – 2’lik skorla ayrılarak Play – Off yarı finaline yükseldi. Ispartaspor, bugün akşam saat 20.30’da Erokspor – Çatalcaspor galibiyle karşı karşıya gelecek ve bu da büyük ihtimalle Erokspor olacak.
SEZON BAŞINDAN BU YANA BÖYLE
OYNASAYDI ‘AÇIK ARA’ ŞAMPİYON OLURDU
Mersin Şehir Stadyumunda bugün saat 16.00’da başlayan ve Misli.com’dan da naklen yayınlanan maçta Ispartaspor gerek ilk yarıda gerek ikinci yarıda mükemmel bir futbol oynayarak rakibine ezilmedi.
GOL KRALI YİNE GOLÜNÜ ATTI
İçel İdmanyurdu, 12. Dakikada Furkan Güneş’le durumu 1 – 0 yaptı. İlk yarı bu skorla tamamlandı. Maçın 52. Dakikasında Ispartaspor penaltı kazandı. Atışı yapan Serdar Ümit Deniz, topu yan direğe nişanlayınca Isparktaspor beraberlik golünden oldu. Ancak, maçı bırakmayan Yeşil – Pembeli ekip 72. Dakikada Emir Kaan Gültekin ile beraberliği yakaladı: 1 – 1.
KEREM PALA İDMANYURDUSPOR’U ÇOK SEVDİ!
Ev sahibi ekip maçın 82. Dakikasında Emrullah Yıldırım ile bir kez daha öne geçti: 2 – 1. Ispartaspor ise bu gole maçın 90+2’inci dakikasında Kerem Pala ile cevap verdi ve skoru ilan etti: 2 – 2. Bilindiği gibi, 11 Şubat’ta yine Mersin’de oynanan ve Ispartaspor’un 1 – 0’lık galibiyetiyle sona eren maçta da golü Kerem Pala atmıştı. Maçta başka gol olmadı ve Ispartaspor bu skorla adını Play – Off yarı finaline yazdırdı.
MAÇIN HAKEM TRİOSUNDAN
MÜKEMMEL YÖNETİM
Bugün Mersin Şehir Stadyumunda İçel İdmanyurduspor – Ispartaspor 3. Lig 3. Grupta Play – Off Çeyrek Final ikinci maçını Ankara Bölgesinden Üst Klasman Hakemi Burak Pakkan, Şanlıurfa Bölgesinden Üst Klasman Hakemleri Mehmet Şahan Yılmaz ve Van Bölgesinden Üst Klasman Yardımcı Özcan Sultanoğlu isimli hakemlerin yönetti. Maçın hakem triosu maçta mükemmel bir yönetim ortaya koyması Yeşil – Pembeli camiada memnuniyetle karşılandı.
YARI FİNAL MAÇLARI 15 – 19 MAYIS’TA
Ispartaspor Play – Off Yarı Final maçının ilkini 15 Mayıs Cumartesi, ikinci maçını ise 19 Mayıs Çarşamba günü oynayacak. Yarı Final maçlarında büyük ihtimalle Esenler Erokspor ile karşılaşacak. Zira, İstanbul ekibi Play – Off çeyrek finaldeki rakibi olan Çatalcaspor’u deplasmanda 1 – 0 mağlup etmiş, bugün ise sahasında bu maçın rövanşını saat 20.30’da oynayacak. Erokspor’a bu maçta beraberlik bile yetecek.  
İŞTE 3. LİG 3. GRUPTA PLAY – OFF MAÇ SONUÇLARI:
6 Mayıs 2021 Perşembe: Ispartaspor – İçel İdmanyurduspor: 0 – 0
10 Mayıs 2021 Pazartesi: İçel İdmanyurduspor – Ispartaspor: 2 – 2
6 Mayıs 2021 Perşembe: Çatalcaspor – Esenler Erokspor: 0 – 1
10 Mayıs 2021 Pazartesi: Esenler Erokspor – Çatalcaspor: bu akşam 20.30’da oynanacak.
 

Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °
Pazartesi 23.2 ° / 10.5 °