Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Yeşil – Pembeliler İçel İdmanyurdu Deplasmanından Galibiyetle Döndü; Ispartaspor ZORU Başardı!

Yeşil – Pembeliler İçel İdmanyurdu Deplasmanından Galibiyetle Döndü; Ispartaspor ZORU Başardı!

SPOR 11.02.2021 21:14:00 0
Yeşil – Pembeliler İçel İdmanyurdu Deplasmanından Galibiyetle Döndü; 
Ispartaspor
ZORU
Başardı!
İkinci yarının üç, ligin 19. Hafta maçında deplasmanda İçel İdmanyurduspor takımıyla karşılaşan Ispartaspor, eski günlerini arayan rakibini 1 – 0 mağlup etmeyi başardı. Maçı Misli.com’dan canlı olarak yayınlanan maçta Yeşil – Pembeli ekibin golünü yeni transfer Kerem Pala kaydetti.
 
Misli.com 3. Lig 3. Grupta Isparta’yı temsil eden Ispartaspor, grupta 19. Hafta maçında grupta üst sıralarda bulunan ancak, son haftalarda eski gücünden uzaklaşmış bir görüntü ortaya koyan Mersin’in ekibi İçel İdmanyurduspor takımı ile karşı karşıya geldi. Yeşil – Pembeli ekip attığının ilk yarıya oranla ikinci yarıda daha iyi futbol oynadı. Böylece, Ispartaspor maç öncesi oldukça zor görülen maçı rakibinin eski günlerinden eser kalmaması üzerine kolay kazanmış oldu.
O NASIL BİR İLK
YARI ÖYLE?
Ispartaspor, bugünkü maçta baştan sona kadar üstün bir futbol ortaya koydu. İçel İdmanyurduspor ise eski günlerinden eser kalmadığı dikkat çekti. Bugünkü maçın ilk 45 dakikasında sporseverler futbol adına adeta çileden çıktı. Her iki takım da sahada adeta yürüyerek futbol oynadı. Amatör küme maçının bile bugünkü maçın ilk yarısından daha heyecanlı olması dikkat çekti.
ISPARTASPOR’UN TRANSFERİ
KEREM PALA İLK GOLÜNÜ KAYDETTİ  
Maçın ilk yarısı son derece vasat bir şekilde sürerken maçın ilk yarısının uzatma dakikalarında Ispartapor’un Çorumspor’dan aldığı orta saha oyuncusu Kerem Pala ile bulduğu golle ilk yarıyı 1 – 0 önde kapadı. İkinci yarıya ise üstün bir oyunla başlayan Ispartaspor, maçın ikinci yarısında gol atmaya muvaffak olamadı.
PUAN DURUMUNDA
4. SIRADAN BİR TÜRLÜ KURTULAMADI
Ispartaspor, bugünkü galibiyetle 32 puandan 35 puana çıkarak grupta 4. Sıradaki yerini koruda. Ancak, üst sıralardaki takımlarla olan puan farkı nedeniyle Ispartapor, maçlarını kazansa bile yine 4. Sırada kalıyor.
BATMAN ŞİLE
YILDIZPOR
GELİYOR…
Ispartaspor, önümüzdeki hafta sahasında Şile Yıldızspor ile karşılaşacak. İkinci yarının dördüncü haftası, ligin ise 20. Hafta maçları 17 Şubat Çarşamba günü oynanacak. 
 
3. LİG 3. GRUPTA 19. HAFTA SONUÇLARI;
Ispartaspor – İçel İdmanyurduspor: 0 – 1
Altındağspor – Osmaniyespor: 1 – 1
Arhavispor – Cizrespor: 2 – 1
Batman Petrol – Erokspor: 0 – 0
Çarşambaspor – Yalovaspor: 1 – 2
Karşıyaka – Gölcükspor: 1 – 2
Şile Yıldız – Erbaaspor: 1 – 0
Somaspor – Elazığ Karakoçan: 3 – 1

Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °