Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Yeşil – Pembeliler Hazırlıklarını Sürdürüyor; Ispartaspor Çatalca’ya Bileniyor!

Yeşil – Pembeliler Hazırlıklarını Sürdürüyor; Ispartaspor Çatalca’ya Bileniyor!

SPOR 16.12.2020 14:29:00 0
Yeşil – Pembeliler Hazırlıklarını Sürdürüyor; 
Ispartaspor 
Çatalca’ya 
Bileniyor!
Ispartaspor’da gözler bu hafta sonu oynanacak olan Çatalcaspor maçına çevrildi. Lig’de orta sıralarda yer alan Yeşil – Pembeli ekip bu maçın hazırlıklarını sürdürürken, Pazar günkü maçta rakibini yenerek üst sıraları tırmanmak istiyor.
 
ÇATALCA MAÇI
HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR
Misli.com 3. Lig 3. Grupta galibiyetler, beraberlikler ve mağlubiyetler derken istikrarsız bir görüntü çizen, istediği sonuçları bir türlü elde edemeyen ve ligin 7 ila 9. Sırası arasında gelip giden Ispartapor’da 2 günlük iznin ardından çalışmalar başladı. Teknik Direktör Hakan Karaca ve yardımcıları nezaretinde Atatürk Stadyumunda çalışmalara başlayan Yeşil – Pembeliler Cizrespor maçından farklı galibiyet nedeniyle morallerin yüksek olduğu gözlendi. Temsilcimiz yarın gerçekleştireceği çalışma ile hazırlıklarına devam edecek. LİDER ÇATALCA İLE
İLK KEZ KARŞILAŞACAK
Öte yandan, 1942 yılında kurulan ve tüm liglerin en köklü takımlarından birisi olan İstanbul ekibi Çatalcaspor ile Ispartaspor, tarihinde ilk defa karşılaşacak. Zira, iki takım bu zamana kadar ya farklı liglerde ya da farklı gruplarda yer almasından dolayı karşı karşıya gelmemiş durumda
SAHASINDA MAÇ
KAZANMAKTA ZORLANIYOR
Bu haftaya kadar ligde oynadığı 12 maçta 5 mağlubiyet, 4 beraberlik ve 3 mağlubiyet alan temsilcimizde tek hedef şuanda grup lideri olan Çatalcaspor’u mağlup ederek hem grupta üst sıralara tırmanmak hem de istikrarsız gidişata son vermek. Ancak, Ispartaspor sahasında maç kazanmakta bir hayli zorlanıyor. Zira, şuana kadar aldığı 3 mağlubiyetin ikisi kendi sahasından. Isparta Atatürk Stadı’nda bu sezon 6 maça çıkan Ispartaspor, 6 maçın sadece 3’ünü galibiyetle kapatabildi.
GRUBUN LİDERİ
ISPARTA’YA GELİYOR
Ispartaspor’un bu hafta sonu oynayacağı maç belki de ilk yarının en zor maçı olacak. Zira, rakibi Çatalcaspor grup lideri olarak Isparta’ya geliyor. Ligde oynadığı 12 maçın 8’ini kazanan konuk ekip deplasmanda çıktığı 6 maçtan 5’ini galibiyetle sonuçlandırmış. Bu da rakip takımın deplasmanlarda çok başarılı sonuçlar aldığını ve Ispartaspor’un işinin son derece zor olduğunu ortaya koyuyor.
MAÇ ISPARTA
ATATÜRK STADYUMUNDA
Misli.com 3. Lig 3. Grubun 14’üncü haftasında oynanacak maç 20 Aralık Pazar günü saat 13:00’da başlayacak.
 

Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °
Pazartesi 20.4 ° / 7.1 °