Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Yeşil – Pembeliler Erteleme Maçına Çıkıyor; Ispartaspor ZORLU Deplasmanda!

Yeşil – Pembeliler Erteleme Maçına Çıkıyor; Ispartaspor ZORLU Deplasmanda!

SPOR 5.12.2020 14:00:00 0
Yeşil – Pembeliler Erteleme Maçına Çıkıyor; 
Ispartaspor 
ZORLU 
Deplasmanda!
3. Lig 3. Grupta mücadele eden Ispartaspor, yarın erteleme maçında Esenler Erokspor ile son derece zorlu deplasman da ter dökecek. Geçen hafta sahasında son derece kötü bir futbol oynayarak lig sonuncusu Yalovaspor’a mağlup olan Yeşil – Pembelilerde umut olmasa da hedef bu maçtan puanla ayrılabilmek.
 
Isparta’yı 3. Lig 3. Grupta temsil eden ve 8. Sırada yer alan Ispartapor bu hafta deplasman da grupta play – off mücadelesi veren İstanbul ekibi Esenler Erokspor ile karşılaşacak. Bilindiği gibi, Yeşil – Pembelilerin ligin 8. Haftasında oynayacağı bu maç Ispartaspor’daki Koronavirüs vakaları nedeniyle ileri bir tarihe ertelenmiş, Türkiye Futbol Federasyonu da söz konusu maçın 6 Aralık 2020 Pazar günü yani yarın oynanmasına karar vermişti.
İYİ FUTBOL OYNAYIP PUANLA MI DÖNECEK?
REZALET FUTBOL OYNAYIP MAĞLUP MU OLACAK?
Bilindiği gibi, iyi bir çıkış yakalayan Ispartaspor, geçtiğimiz hafta sahasında lig sonuncusu Yalovaspor’a çok kötü bir futbol oynayarak 2 – 1 mağlup olarak büyük bir hayal kırıklığına sebep olmuştu. Bu nedenle, Ispartaspor için son derece zorlu geçecek olan Esenler Erokspor maçı için, akıllara ‘Ispartaspor iyi futbol oynayıp puan veya puanlarla mı Isparta’ya dönecek? Yoksa Yalovaspor maçında olduğu gibi rezalet bir futbol oynayıp fark yiyerek mi dönecek?’ sorularını getirdi. Bunun hangisinin gerçekleşeceği ise yarınki maçta ortaya çıkacak.
İstanbul Esenler Stadında oynanacak maç yarın saat 13.00’te başlayacak.
 

Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °
Pazartesi 20.4 ° / 7.1 °