Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Yeşil – Pembeliler Davraz Kayak Merkezinde Kampa Girdi; Ispartaspor Sahaya İndi

Yeşil – Pembeliler Davraz Kayak Merkezinde Kampa Girdi; Ispartaspor Sahaya İndi

SPOR 13.07.2021 13:25:00 0
Yeşil – Pembeliler Davraz Kayak Merkezinde Kampa Girdi; 
Ispartaspor 
Sahaya 
İndi
Geçen sezon 3. Lig 3. Grupta Play – Off maçları sonunda Şampiyon olarak 2. Lig’e yükselen Ispartaspor, dünden itibaren yeni sezon hazırlılarına başladı. Davraz Kayak Merkezinde kampa giren Yeşil – Pembeli ekip ilk antrenmanını gerçekleştirildi.
 
Ispartaspor, yeni sezon hazırlıklarına start verdi. Yeşil – Pembeliler, 12 Temmuz Pazartesi günü yani dün itibariyle sahaya indi.
ISPARTASPOR
DAVRAZ’DA TOPBAŞI YAPTI
Atatürk Stadyumunun arkasındaki Ispartaspor Tesisleri’nde dün sabah saatlerinde toplanan Ispartaspor daha sonra Davraz Kayak Merkezine gitti ve buradaki İl Özel İdaresi Konaklama Tesislerinde kampa girerek, yeni Teknik Direktörü Tarık Söyleyici ve yardımcıları gözetiminde çalışmalarına başladı.
YEŞİL – PEMBELİLER İLK ETAP
KAMPINI DAVRAZ’DA SÜRDÜRÜYOR
Davraz’daki 1. Etap kampının ne kadar süreceğine henüz karar verilmediği ve şimdilik kampın ucu açık olarak devam edeceği öğrenildi. Kampta antrenmanların bu hafta sonuna kadar devam edeceği ve ardından Kurban Bayramı için futbolculara izin verileceği belirtildi. Yeşil – pembelilerin iznin ardından hemen kampa katılarak kaldıkları yerden devam edecekleri ifade edildi.
SABAH KONDİSYON
AKŞAM ÜZERİ ANTRENMAN
Öte yandan, Ispartasporlu futbolcular Teknik Direktör Tarık Söyleyici nezaretinde sürdürdükleri kamp çalışmalarında sabahtan kondisyon, akşamüzeri ise antrenman yaparak yeni sezonu hazırlanıyorlar.
 

Perşembe 16.6 ° / 6 °
Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °