Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Yeşil – Pembeliler, Çarşambaspor Deplasmanından Galibiyetle Dönüyor; ISPARTASPOR Play – Off’ta

Yeşil – Pembeliler, Çarşambaspor Deplasmanından Galibiyetle Dönüyor; ISPARTASPOR Play – Off’ta

SPOR 25.04.2021 19:32:00 0
Yeşil – Pembeliler, Çarşambaspor Deplasmanından Galibiyetle Dönüyor; 
ISPARTASPOR 
Play – Off’ta
Bugün deplasmanda Çarşambaspor ile karşılaşan ve sezonun en iyi futbolunu oynayan Ispartaspor, Kadir Turhan’ın attığı golle maçı 1 – 0 kazanarak Play – Off’a kalmayı garantiledi.
 
Misli.com 3. Lig 3. Grupta Isparta’yı temsil eden Ispartaspor, hem haftayı 3 puanla kapatmanın hem de play – off’a kalmanın mutluluğunu yaşıyor. 
ISPARTASPOR
DEPLASMANDAN
ÜÇ PUANLA DÖNÜYOR
Geçtiğimiz haftayı kendi sahasında grubun son orta sıralarında bulunan Arhavispor’u 4 – 0’lık skorla geçen Ispartaspor, ligin otuzikinci haftasında ligde Ispartaspor ile aynı puanda bulunan ve Ispartaspor gibi play – off mücadelesi veren Çarşambaspor ile deplasmanda karşı karşıya geldi.
ISPARTASPOR SEZONUN
EN İYİ FUTBOLUNU OYNADI
Haftalardır istediği kaliteli futbolu bir türlü gerçekleştiremeyen ve bu nedenle hep mağlup olan Ispartaspor, ancak son iki haftada iyi futbol oynayan Ispartaspor bu defa başardı ve kaliteli futbolunu bugün oynadığı Çarşambaspor karşısında sergiledi. Bugün saat 15.00'de Çarşamba İlçe Stadyumunda başlayan maç, başından sonuna kadar Ispartaspor’un üstünlüğü ile devam etti.
TEKNİK DİREKTÖR ŞİMŞEK’İN
ÇAĞRISI YERİNİ BULDU
Bilindiği gibi, Ispartaspor Teknik Direktörü Hakan Şimşek dün futbolculara çağrıda bulunmuş ve gerek kaliteleri gerekse inanmışlıkları ile Çarşambaspor’u yeneceğine inandığını açıklamıştı. Şimşek’in bu çağrısı futbolcular üzerinde son derece etkili bir motivasyon oldu ve futbolcular bugünkü maçta sezonun en iyi futbolunu ortaya koyarak maçı kazanmayı başardılar.
ISPARTASPOR’A ALTIN DEĞERİNDEKİ
GOL KADİR TURHAN’DAN GELDİ
Yeşil – Pembeli ekip, ilk dakikalardan itibaren rakip kaleyi abluka altına aldı ve bu baskısının karşılığını da maçın 12. Dakikasında Kadir Turhan’ın attığı golle buldu. Takımlar ilk yarının sonunda soyunma odasına Ispartaspor’un 1 – 0’lık üstünlüğü ile gittiler.
İKİNCİ YARIDA DA ÜSTÜN
FUTBOL ORTAYA KOYDU
Ispartaspor ikinci yarıya da hızlı başladı. Yeşil – Pembeli ekip maçın ikinci yarısında da önemli gol pozisyonları yakaladı. Skor daha da farklı olabilirdi. Ancak, bunları değerlendiremeyince skor 1 – 0’da kaldı. Maçın son dakikasında ev sahibi Çarşambaspor’da Oğuzhan Yıldırım çift sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Maçın uzatma dakikalarında ev sahibi ekip biraz canlanıp Ispartaspor kalesine gelmeye çalışsa da bu yeterli olmadı ve Yeşil – Pembeli ekip son derece önemli olan Çarşambaspor deplasmanından altın değerinde 3 puanla döndü.
HAKEM TRİOSU MAÇI
BAŞARILI YÖNETTİ
Ispartaspor’un sezon başından beri büyük zarar gördüğü ve Yeşil – Pembeli ekibi gerek ligde gerek kupada haksızlıklara maruz bırakan hakem kararları bugünkü maçta yaşanmadı. Maçı yöneten Diyarbakır, Muş ve Bingöl Bölgesi Hakem Triosu başarılı bir yönetim gösterdi. 
ISPARTASPOR PLAY – OFF’TA
Bu skorla Ispartaspor, 44’er puanla kendisi ile aynı puana sahip olan Çarşambaspor’dan 3 puan üste çıkarak puanını 47’ye çıkardı ve ligi 5. Sırada yani Play – Off grubu içinde bitirmeyi garantiledi.
LİDER SOMASPOR GELİYOR
Yeşil – Pembeli ekip, önümüzdeki hafta Cumartesi günü yani 1 Mayıs 2021 tarihinde sahasında ve ligin son maçında grup lideri olan ve geçtiğimiz hafta şampiyonluğu garantileyip 2. Lige çıkmayı başaran Somaspor ile karşılaşacak. Söz konusu maç Isparta Atatürk Stadyumunda saat 15.00’te başlayacak. Bilindiği gibi, Somaspor şampiyonluğu garantiledikten sonra maçlarına gençlerden kurulu ekiple çıkıyor.
 

Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °