Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Yeşil – Pembeliler Bugün Zonguldak Kömürspor’u Konuk Ediyor; Ispartaspor GALİBİYET’le Bitirecek

Yeşil – Pembeliler Bugün Zonguldak Kömürspor’u Konuk Ediyor; Ispartaspor GALİBİYET’le Bitirecek

SPOR 26.12.2021 04:07:00 0

Yeşil – Pembeliler Bugün Zonguldak Kömürspor’u Konuk Ediyor; 
Ispartaspor 
GALİBİYET’le
Bitirecek
2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Ispartapor, bugün kendi saha ve seyircisi önünde küme düşme potasında bulunan Zonguldak Kömürspor ile karşılaşacak. Yeşil – Pembeli ekip bu maçı kazanarak ilk yarıyı galibiyetle bitirmek istiyor. Atatürk Stadyumundaki maç saat 13.00’te başlayacak ve maça girişler ücretsiz olacak.
 
ISPARTASPOR TEKRAR
2. SIRAYA YÜKSELMEK İSTİYOR
TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden ve 18. Haftayı Kastamonuspor’un maçlara çıkmaması nedeniyle maç yapmadan geçiren Ispartaspor bugün, grubun zayıf ekiplerinden ve sondan 4. Sırada bulunan Zonguldak Kömürspor ile karşı karşıya gelecek. Yeşil – Pembeli takımda futbolcuların bu maçı rahat kazanması beklenirken, maç aynı zamanda Murat Yılmaz’ın yerine göreve getirilen Teknik Direktör Turgut Kul’un ikinci maçı niteliği taşıyor.
ZONGULDAK
KÖMÜRSPOR
MAÇINI BEKLİYOR
Yönetimin aldığı kararla taraftarların ücretsiz olarak izleme imkanı bulacağı Ispartaspor, bugün oynayacağı Zonguldak Kömürspor maçının hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürerek dün itibariyle tamamlayıp tesislerinde maç saatini beklemeye başladı.
Dün Atatürk Stadında Teknik Direktör Turgut Kul yönetiminde ısınma koşusu ile başlayan antrenman daha sonra kuvvet ve kondisyon çalışması yapan ve antrenmanın son bölümünde bugün oynanacak olan Kömürspor maçının taktiği üzerinde duruldu.
ISPARTASPOR 3. SIRADA
TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Ispartapor, bugüne kadar oynadığı 16 maç sonunda topladığı 25 puanla grupta üçüncü sırada bulunuyor. Yeşil –
Pembeliler bu maçlarda 7 galibiyet, 4 beraberlik ve 5 mağlubiyet aldı.
RAKİP ZONGULDAK
KÖMÜRSPOR 16. SIRADA
Ispartaspor’un bugünkü rakibi Zonguldak Kömürspor ise; 16 maç sonunda 5 galibiyet, 3 beraberlik ve 8 mağlubiyetle topladığı 18 puanla 16. sırada yer alıyor. 2. Lig Beyaz Grupta Pendikspor 39 puanla liderlik koltuğunda yer alırken, 1928 Bucaspor 26 puanla ikinci ve 25 puanlı takımlar Ispartaspor 3. Sırada ve Amedspor 4. Sırada bulunuyorlar.
GÖZLER TANER
GÜMÜŞ’TE OLACAK
Öte yandan, Ispartaspor’un bugün yapacağı Zonguldak Kömürspor maçında gözler, ligin son haftalarında ortaya koyduğu futbol ve attığı gollerle taraftarların dikkatini çeken Taner Gümüş’te olacak. Taraftarlar, Gümüş’ten bugünkü maçta mutlak gol bekliyor.
ÜÇ MAÇIN İLKİNİ
GALİBİYETLE KAPATTI
Bilindiği gibi, Ispartaspor Amedspor, Zonguldak Kömürsopr ve 1928 Bucaspor olmak üzere üç maç üst üste kendi sahasında oynuyor. Bu maçlardan ilki olan ve önceki hafta kendi sahasında oynadığı Amedspor maçını galibiyetle kapatan ve firesiz geçen Ispartaspor, yine kendi sahasında oynayacağı ikinci maça çıkıyor. Üçüncü maçı ise yine kendi sahasında ikinci yarının ilk haftasında 1928 Bucaspor takımı ile yapacak. Böylece Ispartaspor üç maç üst üste kendi saha ve seyircisi önünde oynama avantajını iyi kullanıp kullanamayacağını kalan iki maçtan alacağı sonuçlarla ortaya koyacak.
MAÇI HAKEM ÖMER
FARUK GÜLTEKİN  
YÖNETECEK
Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu geçtiğimiz gün 2. Lig Beyaz Grupta oynanacak 19. Hafta maçlarının Hakemlerini de açıkladı. Buna göre; Ispartaspor’un bugün sahasında saat 13.00’te oynayacağı Zonguldak Kömürspor maçını Şanlıurfa Bölgesinden Ömer Faruk Gültekin yönetecek. Gültekin’in Yardımcılıklarını Samet Özkul ve Barış Çiçeksoyu yapacaklar. Maçın 4. Hakemlik görevini ise Tolga Akbaba üstlenecek.

Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °
Pazar 21.9 ° / 10.2 °