Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Yeşil – Pembeliler, Bugün Pendik Karşısında Mucizeyi Başarmak İstiyor; Ispartaspor KRİTİK Virajda

Yeşil – Pembeliler, Bugün Pendik Karşısında Mucizeyi Başarmak İstiyor; Ispartaspor KRİTİK Virajda

SPOR 19.02.2022 08:51:00 0
Yeşil – Pembeliler, Bugün Pendik Karşısında Mucizeyi Başarmak İstiyor; 
Ispartaspor 
KRİTİK 
Virajda
2. Lig Beyaz Grupta sıralamadaki yerini koruyup daha üstlere tırmanmak isteyen Ispartaspor, bugün grubun açık ara lider takımı Pendikspor ile deplasmanda son derece önemli ve kritik maça çıkacak. Pendik Stadındaki maç bugün saat 13.00’te başlayacak.
 
2. Lig Beyaz Grupta 26. Hafta maçları bugün yapılacak maçlarla tamamlanacak. Ligde kendi sahasından çok deplasmanda kazanan bir takım hüviyetinde olan Ispartaspor, 19 Şubat Cumartesi günü yani bugün Pendikspor ile son derece zorlu bir karşılaşma oynayacak.
ISPARTASPOR MUCİZEYİ
BAŞARMAK İSTİYOR
Bilindiği gibi grupta 34 puanla üçüncü sırada bulunan Ispartaspor, geçtiğimiz hafta grupta son sıralarda bulunan Akhisarspor ile kendi saha ve seyircisi önünde oynamış ve sahadan 2 – 1’lik galibiyetle ayrılmayı başarmıştı. Yeşil – Pembeli ekip bugün ise grubun derbi niteliği taşıyan bir karşılaşmaya çıkarak deplasmanda grup lideri Pendikspor iler karşı karşıya gelecek. Grupta en yakın rakibine 16 puan gibi büyük bir puan farkı atarak liderliğini sürdüren ve şuana kadar ligde sadece 2 defa mağlup olan rakibi karşısında adeta mucizeye imza atmak isteyen Yeşil – Pembeli ekipte hedef, Pendikspor’dan puan yada puanlar alabilmek. Bilindiği gibi, ligin ilk yarısında Ispartaspor kendi saha ve seyircisi önünde rakibi ile oynadığı maçı 1 – 0 mağlubiyetle kapatmıştı.

Perşembe 19.9 ° / 7.1 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °