Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Yeşil – Pembeliler Bugün İkinci Hazırlık Maçına Çıkıyor; Ispartaspor Batman Petrolspor

Yeşil – Pembeliler Bugün İkinci Hazırlık Maçına Çıkıyor; Ispartaspor Batman Petrolspor

SPOR 18.08.2021 08:45:00 0
Yeşil – Pembeliler Bugün İkinci Hazırlık Maçına Çıkıyor; 
Ispartaspor
Batman 
Petrolspor
Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Ispartaspor, hazırlık maçlarını sürdürüyor. Yeşil – Pembeli ekip, bugün Burdur MAKÜ Stadında Batman Petrolspor ile karşılaşacak. Maç saat 18.00’de başlayacak.
 
5 Eylül’de başlayacak 2. Lig Beyaz Grupta Isparta’yı temsil edecek olan Ispartaspor’da ikinci etap kampı sürüyor. Tesislerinde gerçekleştirilen kamp çerçevesinde Yeşil – Pembeli ekip 4 hazırlık maçı yapmayı planlıyor.
İKİNCİ HAZIRLIK MAÇI
BATMAN PETROLSPOR İLE
Ispartaspor için ligin provası niteliğinde olacak müsabakalarda Yeşil – Pembeli ekibin nasıl bir performans ortaya koyacağı ise merakla bekleniyor. Bu doğrultuda, Ispartaspor, ikinci hazırlık maçını bugün yapacak. Yeşil – Pembeli ekip, geçen yıl 3. Lig 3. Grupta iken kendi grubunda yer alan takımlardan olan Batman Petrolspor ile karşılaşacak. Burdur’da oynanacak maç saat 18.00’de başlayacak.
İLK HAZIRLIK MAÇINDAN
BERABERLİKLE AYRILDI
Bilindiği gibi; Ispartaspor geçtiğimiz Pazartesi günü Afyon’da ilk hazırlık maçını komşu il takımımız 2. Lig ekiplerinden Serik Belediyespor ile yapmış ve sahadan 1 – 1’lik skorla ayrılmıştı.
TEKNİK PATRON SÖYLEYİCİ
FUTBOLCULARI DENİYOR
Teknik Direktör Tarık Söyleyici, Serik Belediyespor maçında olduğu gibi Batman Petrolspor maçında da kafasındaki ideal 11’ini sahaya sürmesi bekleniyor. Teknik Patron Söyleyici, oyuncu değiştirme sınır olmayan hazırlık maçında futbolcuların tamamını denemesi bekleniyor.  
3. HAZIRLIK MAÇI ISPARTA’DA
Bilindiği gibi; Bu sezon 2.Lig’de mücadele edecek olan Ispartaspor’da daha önce yapılan açıklanan hazırlık maçı programı çerçevesinde Ispartaspor 3. Hazırlık maçını Clup Africain ile yapacak. Isparta Atatürk Stadyumunda 24 Ağustos Salı günü oynanacak maç saat 20.00’de başlayacak. Yeşil – Pembeli ekip dördüncü hazırlık maçı yapmayı planladığı da edinilen bilgiler arasında.
 

Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °
Pazar 21.9 ° / 10.2 °