Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Yeşil – Pembeliler Bugün Deplasmanda Şanlıurfaspor ile Karşılaşacak; Ispartaspor ZOR Virajda!

Yeşil – Pembeliler Bugün Deplasmanda Şanlıurfaspor ile Karşılaşacak; Ispartaspor ZOR Virajda!

SPOR 21.11.2021 07:26:00 0
Yeşil – Pembeliler Bugün Deplasmanda Şanlıurfaspor ile Karşılaşacak;  
Ispartaspor 
ZOR  
Virajda!
2. Lig Beyaz Grupta üst sıralardan düşmek istemeyen Ispartaspor, bugün Şanlıurfaspor'a konuk olacak. Küme düşme hattına yaklaşmak istemeyen Yeşil – Pembeli ekip, bugünkü son derece zorlu maçtan puan veya puanlar almayı hedefliyor.
 
TFF İkinci Lig Beyaz Grupta mücadele eden Ispartaspor, deplasmanda Şanlıurfa ile karşılaşacak.
BURAK AYDIN SAKAT,
GÖKHAN GÖKSU OYNAYABİLİR
Geçen hafta sahasında oynadığı ve 3 – 0 kazandığı Karacabey Belediyespor maçında moral bulan ve Teknik Direktör Murat Yılmaz ile ikinci maçına çıkacak olan Yeşil – Pembeli ekip, bu maçı da alarak çıkışlarını sürdürmek istiyorlar. Zorlu maç öncesinde sakat olan Burak Aydın’ın oynayıp oynamayacağı maç saatinde belli olacak. Öte yandan, Nazilli Belediyespor maçında kırmızı kart görerek cezalı duruma düşen Gökhan Göksu’nun ise cezası sona erdi ve bugünkü maçta Teknik Direktör Murat Yılmaz kendisine görev vermesi halinde sahadaki yerini alabilecek.
ZORLU MAÇ
SAAT 13.00’TE
BAŞLAYACAK
Şanlıurfaspor ile Ispartaspor arasındaki karşılaşma bugün saat 13.00’de Urfa 11 Nisan Stadyumunda oynanacak. Zorlu maç öncesinde 18 puanı bulunan Ispartaspor 6. Sırada yer alırken 19 puana sahip olan Şanlıurfaspor ise 2. basamakta bulunuyor.
 

Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °