Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Yeşil – Pembeliler Bu Sabah Soma’ya Hareket Etti; Ispartasporpor Soma Yolcusu

Yeşil – Pembeliler Bu Sabah Soma’ya Hareket Etti; Ispartasporpor Soma Yolcusu

SPOR 4.01.2021 08:13:00 0
Yeşil – Pembeliler Bu Sabah Soma’ya Hareket Etti; 
Ispartasporpor 
Soma
Yolcusu
Ispartaspor, zorlu Somaspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak bu sabah Manisa’ya hareket etti. Yeşil – Pembeli ekibin, gerek şampiyonluk gerek play – off hedefinden uzaklaşmaması için bu maçtan mutlak galibiyetle ayrılması gerekiyor.
 
İLK YARININ SON MAÇI
Ispartaspor, Misli.com 3. Lig 3. Grupta ligin 17’inci ve ilk yarının da son haftasında 6 Ocak Çarşamba günü deplasmanda oynayacağı Somaspor maçının hazırlıklarını dün tamamladı. Yeşil – Pembeliler bu sabah sabah kara yoluyla Manisa’nın Soma ilçesine hareket etti. Söz konusu maç, aynı zamanda geçtiğimiz hafta göreve getirilen Teknik Direktör Gökhan Çelebi’nin de ilk deplasman sınavı olacak.
EMİR KAAN GÜLTEKİN
TAKIMDAKİ YERİNİ ALAMAYACAK
Teknik Direktör Gökhan Çelebi yönetiminde son taktik antrenmanını dün gerçekleştiren Ispartaspor’da takımın gol ayaklarından Emir Kaan Gültekin’in sakatlığı bu son derece önemli karşılaşma öncesi can sıkıyor. Bilindi gibi, Emir Kaan Gültekin, Çarşambaspor maçında omuzundan sakatlanmış ve iki hafta sahalardan uzak kalacağı açıklanmıştı. Bu nedenle başarılı futbolcu zorlu Somaspor maçında forma giyemeyecek. Bilindiği gibi, yine hafta için yaşanan gelişmede Yeşil – Pembeli kulüp, forvet oyuncusu Volkan Serim ve kanat oyuncusu Emre Bozatlı ile yollarını ayırmıştı.
6 PUANLIK MAÇ!
Yeni yılın ilk maçı olma özelliği de taşıyan ilk yarının son maçında deplasmanda Somaspor ile karşılaşacak olan Ispartaspor için bu maç, geçen hafta Çarşambaspor karşısında kaybedilen 2 puanın ardından, gerek şampiyonluk iddiasının sürdürülmesi gerekse play – off içinde yer alınması konusunda büyük önem taşıyor. Grup lideri konumundaki Somaspor, bu yönüyle Ispartaspor’un rakibi konumunda olduğu için söz konusu maç altı puan değerinde bir maç özelliğini de taşıyor.
BERABERLİĞİ ZOR KURTARDI!
Bilindiği gibi, Ispartaspor geçtiğimiz hafta sahasında oynadığı maçta Çarşamsapor ile maçın uzatma dakikalarında yediği golle sahadan 1 – 1’lik skorla ayrılarak altın değerinde iki puan kaybetmişti. Rakip Somaspor ise, Erbaaspor deplasmanında 2- 1 mağlup durumda iken maçın 90+7’inci dakikasında attığı golle beraberliği zor kurtarmıştı. Ispartaspor, 6 Ocak Çarşamba günü Somaspor karşısında puan ya da puanlar alarak, 2021 yılına iyi bir başlangıç yapmak istiyor.
MAÇ SAAT 13.00’TE
BAŞLAYACAK
Somaspor – Ispartaspor maçı Çarşamba günü Soma İlçe Stadyumunda saat 13.00’te başlayacak.
 

Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °