Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Yeşil – Pembeliler Beklenen Oyunu Ortaya Koyamamasına Rağmen Kazanmasını Bildi; Kötü Futbol İyi Sonuç

Yeşil – Pembeliler Beklenen Oyunu Ortaya Koyamamasına Rağmen Kazanmasını Bildi; Kötü Futbol İyi Sonuç

SPOR 14.11.2021 21:21:00 0
Yeşil – Pembeliler Beklenen Oyunu Ortaya Koyamamasına Rağmen Kazanmasını Bildi; 
Kötü Futbol
İyi Sonuç
Kendi saha ve seyircisi önünde Karacabey Belediyespor takımıyla karşı karşıya gelen Ispartaspor, zayıf rakibine rağmen sahada çok kötü bir oyun ortaya koymasına rağmen rakibini mağlup etmeyi başardı. Yeşil – Pembeli ekibin gollerini Furkan Özdemir, Said Can Açıkalın ve Embiya Ayyıldız kaydetti.
 
2. Lig Beyaz Grupta Isparta’yı temsil eden Ispartaspor, haftayı üç puanla kapatmanın mutluluğunu yaşıyor. Yeşil – Pembeli ekip Isparta Atatürk Stadyumunda grupta son sıralara demir atmış olan Karacabey Belediyespor takımıyla karşı karşıya geldi. Ancak, Yeşil – Pembeli ekibin 90 dakika boyunca ortaya koyduğu futbol ilerisi için umut vermedi.
PROTOKOL MAÇA İLGİ GÖSTERMEDİ
Bugün saat 13.00’te başlayan ve mevsim normallerine göre sıcak bir havada oynanan Ispartaspor – Karacabey Belediyespor maçını Kulüp Başkanı Atakan Yazgan ve yaklaşık 3 bin dolayında taraftar izledi. TFF kararı gereği bu maçtan itibaren tüm maçlara tam kapasite ile seyirci alındı. Buna rağmen tribünlerin yer yer boş kaldığı dikkat çekti.
ISPARTASPOR’UN ORTAYA KOYDUĞU
FUTBOL TARAFTARIN TEPKİSİNİ ÇEKTİ
Ispartaspor, bugünkü maçta ortaya koyduğu futbolla taraftarlarını adeta çileden çıkardı. Zayıf rakibi karşısında oldukça zorlanan Yeşil – Pembeli ekip yüzde yüzlük gol pozisyonlarını cömertçe harcamakla kalmadı, zaman zaman oyunun üstünlüğünü rakibine kaptırarak kalesinde zor anlar yaşadı.
“EĞER TAKIM BÖYLE OYNAMAYA
DEVAM EDERSE URFASPOR’DA FARK YER”
Takımın, son sıralardaki Karacabey Belediyespor karşısında bu kadar zorlanması ve ortaya koyduğu futbol taraftarları endişelendirirken, haftaya deplasmanda şampiyonluk adaylarından olan Ş. Urfaspor ile karşılaşılacak olan Ispartaspor’un yine aynı futbolu oynaması halinde Yeşil – Pembeli ekibin rakibinden fark yiyeceği endişelerini gündeme getirdi.
TARIK HOCA GİTTİ, SEZON BAŞINDAN BERİ GOL ATAMAYAN FORVET OYUNCULARI GOL ATMAYA BAŞLADI!
Ispartaspor’da sezon başından bu yana bir tane bile gol atamayan Ispartaspor’un forvet oyuncularının hafta içinde Teknik Direktör değişikliğinin ardından bugünkü maçta üçünün birden gol atması ise dikkatlerden kaçmadı.
Ş. URFASPOR
DEPLASMANINA
GİDECEK
Ispartaspor çok zorlandığı maçta rakibi Karacabey Belediyespor(u 3 – 0 mağlup etmesinin ardından Yeşil – Pembeli ekip ligin 14. Haftasında Ş. Urfaspor deplasmanına gidecek.
 
MAÇIN KARNESİ:
STAD: Atatürk
HAKEMLER: Erdem Mertoğlu, Sezgin Şahbaz, Hasan Erdoğan.
ISPARTASPOR: Alp Arda, Şamil Başaran (dk.82 Mahmut Altınkaya), Efşan Geçgin, Kadir Turhan, Said Can Açıkalın (dk.76 Bozan Uymaz), Ertuğrul Kurtuluş, Mustafa Diler, Furkan Özdemir (dk.65 Gökdeniz Varol), Arif Birşen, Taner Gümüş, (dk.65 Embiya Ayyıldız), Mustafa Acar (Seyid Ahmet Han).
KARACABEY BELEDİYESPOR: Can, Ömer Faruk, Ahmet, Halil (dk.60 Enes), Denis, Ömer (dk.20 Ata), Bekir, Umut (dk.86 Berke), Hamza (dk. 46 Ömer), Kaan (dk.86 Efe), Sadık Arda.
GOLLER: Dk. 41 Furkan Özdemir, dk. 43 Said Can Açıkalın, dk. 90 Embiya Ayyıldız (Ispartaspor)
S. KARTLAR: Efşan, Mustafa, Taner (Isparta), Ömer, Hamza (Karacabey)
 
MAÇIN ÖNEMLİ DAKİKALARI:
Dak.41: Maçın başından bu yana kayda değer bir atağı bulunmayan Ispartaspor bu dakikada aradığı gole kavuştu. Taner Gümüş’ün sağdan ortasında ceza sahası çaprazında topla buluşan Furkan Özdemir, yerden düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi: 1 – 0.
Dak. 43. Ispartaspor iki dakika önce bulduğu gole bu dakikada bir yenisini daha ekledi ve farkı ikiye çıkardı. Sol kanatta topla buluşan Said Can Açıkalın hızla Karacabey Belediyespor ceza sahasına inerek kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu kalecinin solundan ağlara gönderdi: 2 – 0. Yeşil – Pembeli ekip ilk yarının sonunda soyunma odasına bu skorla gitti.
Dak. 51: Karacabey Belediyespor’un kazandığı serbest atışı Umut kullandı. Bu futbolcunun şutu barajı geçerek yan direğin dibinden auta çıktı.
Dak. 54: Taner Gümüş’ün ceza sahası çaprazından çektiği şut üst direkten geri döndü.
Dak. 61: Said Can Açıkalın, müsait pozisyonda topu dışarı attı.
Dak. 68: Embiya kaleciyle karşı karşıya kaldı topu müsait pozisyonda ağlar yerine dışarı attı.
Dak. 88: Seyid Can Açıkalın’ın ceza sahası önünden çektiği sert şutu kaleci kornere çeldi.
Dak. 90: Maçın son dakikasında Ispartaspor üçüncü golüne kavuştu. Gökdeniz Varol’un soldan ceza sahasına girip çaprazdan çektiği şut kaleciden döndü. Boşta kalan topu Embiya Ayyıldız boş kaleye gönderdi: 3 – 0.
Hakem maçı 5 dakika uzattı ve maçın uzatma dakikalarında gol olmayınca maç Ispartaspor’un 3 – 0’lık galibiyetiyle sona erdi.
 
 

Çarşamba 21.7 ° / 11.4 °
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °