Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Yeşil – Pembeliler Attığının İki Katı Gol Kaçırdı; Ispartaspor PETROL Buldu

Yeşil – Pembeliler Attığının İki Katı Gol Kaçırdı; Ispartaspor PETROL Buldu

SPOR 4.02.2021 15:31:00 0
Yeşil – Pembeliler Attığının İki Katı Gol Kaçırdı; 
Ispartaspor
PETROL
Buldu
3. Lig 3. Grupta 18. Hafta maçında kendi sahasında Batman Petrolspor takımıyla karşı karşıya gelen Ispartaspor, sahadan 2 – 0’lık galibiyetle ayrıldı. Yeşil – Pembeli ekibin gollerini her zaman olduğu gibi yine Emin Kaan Gültekin ve Nurettin Çakır attı.
 
Misli.com 3. Lig 3. Grupta Isparta’yı temsil eden Ispartaspor, grupta 18. Hafta maçında son sıralarda bulunan Batman Petrolspor takımını ağırladı. Yeşil – Pembeli ekip Emir Kaan Gültekin ile attığının iki katını kaçırdı. Sahanın en iyisi geçmiş maçlarda olduğu gibi yine Nurettin Çakır oldu.
MİLLETVEKİLİ GÖKGÖZ MAÇI
ŞEREF TRİBÜNÜNDEN İZLEDİ
Isparta Atatürk Stadyumunda bugün saat 13.00’te başlayan ve sıcak bir havada oynanan maçı Ak Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Kulüp Başkanı Atakan Yazgan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek izledi.
EMİR KAAN GÜLTEKİN 1 ATTI 3 KAÇIRDI
Ispartaspor, bugünkü maçın ilk yarısında rakibine üstünlük kuramadı. İlk yarı iki takımın da eşit mücadelesi şeklinde geçti ve buna paralel olarak iki takım gol de atamadı ve ilk yarının sonunda soyunma odasına golsüz beraberlikle gitti. Yeşil – Pembeli ekipte takımın gol makinelerinden Emir Kaan Gültekin bugün şansız günündeydi. Emir takımının ilk golünü kaydetti. Ancak, attığının 3 katını da kaçırdı.
TRANSFERLER TAKIMA
HENÜZ ISINAMAMIŞ!
Teknik Direktör Gökhan Çelebi, bugünkü maçta devre arasında alınan oyunculardan Kaan Dorak ve Kerem Pala’yı ilk 11’de sahaya sürdü. Diğer yeni transferlerden Muhammed Çoban ve Bilal Çebi ise ikinci yarıda oyuna dahil oldular. Fakat, oyuna giren 4 yeni transfer de ortaya koydukları futbolla henüz takıma uyum sağlayamadıkları gözlendi. Yeni transferlerin takıma tam olarak adapte olmasıyla Ispartaspor’un daha da güçlenmesi bekleniyor.  
YEŞİL – PEMBELİLER
İKİNCİ YARI AÇILDI
Ispartaspor bugünkü maçın ilk yarısında tutuk bir futbol ortaya koydu. Rakip kaleye gitmekte ve pozisyon üretmekte zorlanan Yeşil – Pembeliler ikinci yarıda açıldı ve aradığı gole de ikinci yarıda kavuşarak sahadan galibiyetle ayrılmayı başardı.
NURETTİN VE EMİR
KAAN DA OLMASA…
Ispartaspor’da sezon başından beri ortaya koyduğu futbolla büyük beğeni toplayan ve taraftarın gözdesi haline gelen Nurettin Çakır’ın bugünkü maçta da canla – başla çalışması takımın galip gelmesinde en büyük etken oldu. Emir Kaan Gültekin de aynı şekilde mücadele etti ve her iki futbolcu attıkları birer golle takımlarını sırtlayan futbolcular oldular.
HAFTAYI 4. SIRADA
TAMAMLADI
Ispartaspor, bugünkü galibiyetle 29 puandan 32 puana çıkarak grupta 4. Sıradaki yerini korudu. Zira, Ispartapor ile bir üst sıradaki İçel İdman Yurdu arasında daha önceden var olan 3 puanlık fark aynen devam etti. Bilindiği gibi, Yeşil – Pembeli ekip, ligin 17. Haftasını Karşıyaka galibiyetiyle tamamlayarak 7. Sıradan 4. Sıraya yükselmişti.
ISPARTASPOR
RÖVANŞI ALDI
Bilindiği gibi, Ispartaspor ligin ilk yarısında deplasmanda rakibine 3 – 1 yani iki farklı skorla mağlup olmuştu. Yeşil – Pembeli ekip, bugünkü maçı da 2 – 0 yani iki farklı skorla kazanıp rakibinde rövanşı aynı gol aralığı ile almış oldu.
İÇEL İDMAN
YURDUSPOR’A GİDECEK
Ispartaspor gelecek hafta yani ligin 19. Haftasında kendisi gibi şampiyonluk mücadelesi veren ve şuanda Ispartaspor’un bir sıra üstünde yani 3. Sırada bulunan İçel İdman Yurduspor deplasmanına gidecek.
 
MAÇIN KARNESİ:
STAD: Atatürk
HAKEMLER: Barkın Kara, Hicri Yıldırım, Burak Özer
ISPARTASPOR: Murat Can Yıldız, Kaan Dorak, Semih Üstün (dk.65 Muhammed Çoban) , Emir Kaan Gültekin, Serdar Ümit Deniz, Efşan Geçgin, Kadir Turhan, Nurettin Çakır (dk.89 Bilal Çebi), Mustafa Diler, Kerem Pala (dk.60 Arif Birşen), Emre Fırtına (dk.89 Batuhan Demirel)
BATMAN PETROLSPOR: Akın, İbrahim, Yakup, Erdi, Okan, Emre, Onur, Özgen, Veysel, Furkan (dk.70 Melik), Umut, (dk.75 Hüseyin) Nezir.
GOLLER: Dk. 63 Emir Kaan Gültekin, dk.87 Nurettin Çakır (Ispartaspor)
S. KARTLAR: Kaan, Semih, Muhammed, Nurettin (Isparta), Emre, Özgen, Hüseyin (B. Petrol)
 
MAÇIN ÖNEMLİ DAKİKALARI:
Dak. 19: Ispartaspor oyuna tutuk başladı. İlk 19 dakikada bir pozisyon üretemedi. Bu dakikada Kerem Pala’nın ceza sahası dışından çektiği sert şutu kaleci Akın çıkardı.
Dak. 22: Bu dakikada maçın Hakemi Barkın Kara mutlak bir penaltıyı vermedi. Kerem Pala ile İbrahim İnal arasında Batman Petrolspor ceza sahası içinde yaşanan ikili mücadelede İbrahim Kerem’in yüzüne dirsek attı. Burnu kanayan Kerem yere düştü. Hakem bu pozisyonda devam kararı vardı. Sağlık görevlileri sahanın içine girerek Kerem’e müdahalede bulundu.
Dak. 31: Nurettin ceza sahası dışından ve kaleci karşıdan gören pozisyonda sert vurdu. Şutu kaleci Akın’da kaldı.
Dak. 42: Kerem Pala’ın ceza sahası çaprazından vurduğu cılız şutta kaleci Akın rahatlıkla topa sahip oldu. İlk yarıya 2 dakika uzatma süresi verildi. Ancak, bu sürede de gol sesi gelmedi ve ilk yarıda sonunda takımlar soyunma odasına 0 – 0’lık eşitlikle gitti.
Dak. 52: Ispartapor, maçın ikinci yarısında ilk yarıya göre daha diri ve etkin bir futbol ortaya koydu. Bu dakikada Emir Kaan Gültekin’in uzaktan şutunda top kalecide kaldı.
Dak. 63: Ispartaspor aradığı gole bu dakikada kavuştu. Aldığı topla Batman Petrolspor ceza sahasına giren Semih Üstün sıfıra kadar indi ve pasını çıkardı. Ön direkte bekleyen Emir Kaan Gültekin, Kaleci Akın’ın solundan yerden topu ağlarla buluşturdu: 1 – 0.
Dak. 76: Defans oyuncusu Kadir Turhan orta sahadan aldığı topla hızla Batman Petrolspor ceza sahasına girdi. İki kişiyi de çalımladıktan sonra kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda şutunu çekti. Ancak, kaleci Akın ayağıyla ağlara giden golü engelleyerek kornere çeldi.
Dak. 78: Emir Kaan Gültekin’in ceza sahası sol çaprazından çektiği sert şut uzak direk dibinden auta çıktı.
Dak. 81: Nadir gelişen Batman Petrolspor atağında Veysel, orta sahaya yakın bir noktada topla buluştu ve aldığı topla hızla Ispartaspor ceza sahasına indi. Topu Umut’a aktardı. Bu futbolcu müsait pozisyonda topu üstten auta attı.
Dak. 86: Emir Kaan Gültekin kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu boş kale yerine kaleciye nişanlayınca takım mutlak bir golden oldu.
Dak. 87: Ispartapor bu dakikada ikinci golüne kavuştu. Nurettin, hemen hemen her maçta yaptığı hareketini yine yaptı ve golünü attı. Bu dakikada orta sahada topla buluşan Nurettin karşısına gelen tüm defans oyuncularını bir bir geçerek hızla Batman Petrolspor ceza sahasına girdi. Kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda vuruşunu yaptı ve topu ağlara gönderdi: 2 – 0.
Hakem maçı 5 dakika uzattı. Yeşil – Pembeli ekip uzatma dakikalarında gol kaydedemeyince karşılaşma 2 – 0’lık skorla sona erdi. 
 
3. LİG 3. GRUPTA 18. HAFTA TOPLU SONUÇLARI:
Ispartaspor – Batman Petrolspor: 2 – 0
Osmaniyespor – Şile Yıldızspor: 3 – 2
Cizrespor – Çatalcaspor: 0 – 1
Yalovaspor – Arhavispor: 0 – 0
Elazığ Karakoçan – Çarşambaspor: 1 – 1
Gölcükspor – Somaspor: 0 – 0
Esenler Erokspor – Karşıyaka: 1 – 0
Erbaaspor – İçel İ.Yurduspor: 2 – 2

Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °