Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Yeşil – Pembeliler Artvin Deplasmanında; Ispartaspor Arhavispor’u Gözüne Kestirdi

Yeşil – Pembeliler Artvin Deplasmanında; Ispartaspor Arhavispor’u Gözüne Kestirdi

SPOR 23.12.2020 19:39:00 0
Yeşil – Pembeliler Artvin Deplasmanında; 
Ispartaspor
Arhavispor’u
Gözüne Kestirdi
Geçtiğimiz hafta sahasında lider Çatalcaspor’u mağlup etmeyi başaran Ispartaspor, yarın deplasmanda Arhavispor ile karşı karşıya gelecek. Yeşil – Pembelilerde tek hedef ise mutlak galibiyet. Arhavi ilçe stadındaki maç saat 13.00’te başlayacak.
 
Türkiye Futbol Federasyonu Misli.com 3. Lig 3. Grupta mücadelesini sürdüren Ispartaspor, son haftalarda yakaladığı çıkışı Arhavispor karşısında da sürdürmek istiyor. Özellikle geçtiğimiz hafta Çatalcaspor maçında çok iyi bir futbol ortaya koyan Yeşil – Pembeli ekip, rakibini mağlup ederek grupta yükselmeye başladı.
ISPARTASPOR’DA HEDEF;
MUTLAK GALİBİYET
24 Aralık 2020 Perşembe günü yani yarın deplasmanda grubun son sıralarında yer alan Artvin şerhinin ekibi Arhavispor’a konuk olacak olan Ispartaspor hazırlıklarını tamamlayarak kafile dün Artvin’e hareket etmişti. Hazırlıklarını mutlak galibiyet parolası ile yapan ekibimiz Arhavispor devirerek çıkışını sürdürmek istiyor.
MAÇ SAAT 13.00’TE BAŞLAYACAK
Arhavi İlçe Stadyumunda yarın saat 13.00’te başlayacak olan karşılaşmayı İzmir Bölgesi Hakemlerinden Ayberk Demirtaş yönetecek. Demirtaş’ın Yardımcılıklarını ise Ahmet Oğuz Yılmaz ve İbrahim Etem Potuk yapacaklar. Maçın 4. Hakemi ise Berk Sipahi.
ISPARTASPOR 7. SIRADA
Misli.com 3. Lig 3. Grupta 15. Haftaya girilirken; Ispartaspor 19 puanla 7. Sırada yer alırken, rakibi Erhavispor ise 8 puanla sondan ikinci sırada yani 16. Sırada bulunuyor.
 

Perşembe 16.6 ° / 6 °
Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °