Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Yeşil – Pembeliler, Arhavispor Deplasmanından Galibiyetle Dönüyor; ISPARTASPOR Yeniden Yükselişe Geçti

Yeşil – Pembeliler, Arhavispor Deplasmanından Galibiyetle Dönüyor; ISPARTASPOR Yeniden Yükselişe Geçti

SPOR 24.12.2020 12:59:00 0
Yeşil – Pembeliler, Arhavispor Deplasmanından Galibiyetle Dönüyor; 
ISPARTASPOR 
Yeniden Yükselişe
Geçti
İki hafta önceki sahasında oynadığı Yalovaspor mağlubiyetiyle büyük bir şok yaşayan Ispartaspor, Çatalca galibiyetiyle başladığı yükselişini Arhavispor maçıyla sürdürdü. Ispartaspor, Arhavispor ile deplasmanda oynadığı maçı 3 – 1 kazanarak puanını 25’e yükseltti. Yeşil – Pembeliler ‘Etkili’ bir oyun ortaya koyduğu maçta golleri ise Emir Kaan Gültekin, Mustafa Diler ve Volkan Serim attı.
 
Misli.com 3. Lig 3. Grupta Isparta’yı temsil eden Ispartaspor, haftayı 3 puanla kapatmanın mutluluğunu yaşıyor. 
ISPARTASPOR
DEPLASMANDAN
ÜÇ PUANLA DÖNDÜ
Geçtiğimiz haftayı kendi sahasında grup lideri olarak Isparta’ya gelen Çatalcaspor’u 2 – 0 mağlup ederek geçen Ispartaspor, ligin onbeşinci haftasında ligin alt sıralarında bulunan Arhavispor ile deplasmanda karşı karşıya geldi.
KALİTELİ FUTBOL, İYİ SONUÇ
Ispartaspor geçen hafta Çatalcaspor maçında oynadığı kaliteli futbolunu bugün Arhavispor karşısında da sergiledi. Bugün saat 13.00'de Arhavi İlçe Stadyumunda yoğun yağmur yağışı altında başlayan maç, başından sonuna kadar Ispartaspor’un üstünlüğü ile devam etti.
İLK YARIDAN GOL SESİ ÇIKMADI
Yeşil – Pembeli ekip, ilk yarıda rakip kaleyi abluka altına almasına rağmen gol atmaya muvaffak olamadı ve takımlar ilk yarının sonunda soyunma odasına 0 – 0 golsüz beraberlikle gittiler.
MUSTAFA DİLER’İN DÖNÜŞÜ…
Ispartaspor ikinci yarıya hızlı başladı. Yeşil – Pembeli ekip maçın 62. Dakikasında Ispartapor’un son zamanlardaki formda ismi Emir Kaan Gültekin ile 1 – 0 öne geçti. Ev sahibi ekip bu gole 67. Dakikada Berat Vardal ile cevap verince durum 1 – 1 oldu. Ancak, ev sahibi ekibin gol sevinci sadece bir dakika sürdü. Zira, maçın 68. Dakikasında sezon başından bu yana tutuk bir futbol oynayan ancak Çatalcaspor maçında ortaya koyduğu futbolla büyük beğeni toplayan Mustafa Diler, sezon başından bu yana ilk defa bir gol atarak takımını 2 – 1 önce geçirdi.
BU ZAMANA KADAR
NEREDEYDİN VOLKAN?
Maç Ispartaspor’un üstünlüğü ile devam ederken son dakikalarda ev sahibi ekip beraberliği yakalamak için defans güvenliğini bırakınca maçın uzatma dakikalarında yani 90+1’inci dakikada bu defa Ispartaspor’un ‘sessiz forveti’ Volkan Serim sahneye çıktı ve attığı golle durumu 3 – 1’e getirdi. Bu durum ‘Sezon başından beri neredeydin Volkan?’ sorusunu gündeme getirdi. Öte yandan bugünkü maçta; Volkan Serim’in direkt ilk 11’de oynaması yerine maçın ikinci yarısında oyuna girmesinin daha yararlı olduğu ortaya çıktı. Maçın kalan uzatma dakikalarında ev sahibi ekip biraz canlanıp Ispartaspor kalesine gelmeye çalışsa da bu yeterli olmadı ve Yeşil – Pembeli ekip zorlu Arhavispor deplasmanından altın değerinde 3 puanla döndü.
HAKEM TRİOSU MAÇI
BAŞARILI YÖNETTİ
Ispartaspor’un sezon başından beri büyük zarar gördüğü ve Yeşil – Pembeli ekibi gerek ligde gerek kupada haksızlıklara maruz bırakan hakem kararları bugünkü maçta yaşanmadı. Maçı yöneten İzmir, Aydın ve Denizli Bölgesi Hakem Triosu  başarılı bir yönetim gösterdi.  
ÇARŞAMBASPOR GELİYOR
Böylece, Ispartaspor, bugün elde ettiği galibiyetin ardından puanını 22’den 25’e yükseltti. Ancak, üstteki takımların kaybetmemesi nedeniyle puan durumunda yine 7. Sırada kaldı. Yeşil – Pembeli ekip, önümüzdeki hafta Çarşamba günü yani 30 Aralık 2020 tarihinde sahasında Çarşambaspor ile karşılaşacak. Söz konusu maç saat 13.00’te başlayacak. 
 
 

Çarşamba 21.7 ° / 11.4 °
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °