Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Yeşil – Pembeli Taraftarların Takımdan İsteği; Devamını Getirin!

Yeşil – Pembeli Taraftarların Takımdan İsteği; Devamını Getirin!

SPOR 12.12.2020 20:22:00 0
Yeşil – Pembeli Taraftarların Takımdan İsteği; 
Devamını 
Getirin!
Ligde 3 hafta sonra maç kazanan ve galibiyet hasretine son veren Ispartaspor, Cizrespor’u deplasmanda farklı mağlup ederek 3 puan aldı. Çatalca hazırlığına başlayan takım, yeni bir seri yakalamak istiyor. Yeşil – Pembeli Taraftarlar ise, takımın bundan sonra iyi futbol oynayarak galibiyetlerin devamını getirmesini istiyor.
 
Misli.com 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Ispartaspor, grubun 13. Haftasında deplasmanda Cizrespor’u 5 – 1 yenerek, ligde 3 hafta sonra yeniden maç kazandı. Zira, Yeşil – Pembeliler ligin 9’uncu haftasında Gölcükspor’u 2 – 1 mağlup ettiği mücadeleden sonra ligde 3 maç galibiyete hasret kaldı. Gölcükspor maçından sonra 2 beraberlik ve taraftarların ortaya konulan kötü futbolunu unutmadığı Isparta’da oynanan Yalovaspor mağlubiyeti yaşayan Ispartaspor, Cizrespor galibiyetiyle hem büyük moral buldu hem de puanını 19’a yükseltti.
SON ÜÇ MAÇTA NE OLDU?
Bilindiği gibi, Ispartaspor ligin 9. Haftasında kendi sahasında Gölcükspor’u mağlup etti. Ardından deplasmanda Elazığ Karakoçanspor ile son dakikada kalesinde gol görerek 1 – 1 berabere kaldıktan sonra Isparta’da oynanan maçta lig sonuncusu Yalovaspor’a 2 – 1 Mağlup olmuş, ardından 8. Hafta erteleme maçında Esenler Erokspor ile deplasmanda 1 – 1 berabere kalmıştı. Yeşil – Pembeli ekip, son üç maçta aldığı 2 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 7 puan kaybetmişti. Eğer, Ispartaspor bu puan kayıplarını yaşamasaydı şimdi 26 puanla grupta ikinci sırada bulunacaktı.
CİZRESPOR MAÇI
BÜYÜK MORAL OLDU
Ispartaspor, dün ise ligin 12. Maçını deplasmanda Cizrespor ile yaptı ve ligin alt sıralarında yer alan rakibini 5 – 1 mağlup ederek adeta kendine geldi.
TARAFTARLAR; “YALOVASPOR MAÇINDAKİ
KÖTÜ FUTBOLU BİR DAHA TEKRARLAMAYIN!”
Takımın bir iyi bir kötü futbol oynamasına anlam veremediklerini ifade eden Yeşil – Pembeli taraftarlar; “Bilindiği gibi, geçen sezon 3. Ligi çıkmamızın ardından yapılan kariyerli teknik direktör ve futbolcularla takım yeni sezona ‘Şampiyonluk’ parolasıyla girdi. Fakat, ilk iki haftada gelen üst üste mağlubiyetlerin ardından teknik direktör değişikliği ile göreve Hakan Karaca getirildi. Hakan hoca ile takımda büyük bir değişim yaşandı ve galibiyetler geldi. Ta ki, Yalovaspor maçına kadar. Yalovaspor maçında takım sezonunun en rezil, en kötü futbolunu ortaya koydu. Sahada kimin ne yaptığı belli değildi. Sonuç olarak, 9 maçtır bir galibiyet bile alamamış olarak Isparta’ya gelen Yalovaspor, Ispartaspor’u Isparta’da mağlup ederek altın değerinde 3 puan alıp ilk galibiyetlerine de ulaşmış oldular. Isparta’ya ‘fark yememek için’ gelen konuk takımın Ispartaspor’un çok kötü oynaması nedeniyle Isparta’dan galibiyetle dönmesini onlar da beklemiyorlardı. Bu durum aldıkları galibiyetin ardından yaşadıkları büyük sevinçle belli oluyordu.
“O MAÇI ‘İŞ KAZASI’
OLARAK GÖRÜYORUZ”
Ispartaspor’un bir daha böyle rezil ve kötü futbol oynamasını asla istemiyoruz. Yalovaspor maçını da ‘İş kazası’ olarak görüyoruz. Takım, Elazığ Karakoçanspor maçında iyi futbol oynadı ve 90 dakikayı 1 – 0 önde tamamladı. Fakat, maçın uzatma dakikalarının da son saniyesinde maalesef gol yiyerek Elazığ’da altın değerinde 2 puan kaybederek Isparta’ya döndü. Ancak Takım, Esenler Erokspor maçında da iyi futbol oynadığı söylenemez. Kalecimiz Gökhan amatör futbolcuların bile yapmayacağı bir hata yaparak takımın gol yemesine neden oldu. Eğer, takım o maçta Elazığ Karakoçanspor maçındaki gibi iyi futbol oynasaydı sahadan galibiyetle ayrılması içten bile olmayacaktı. Zira, Erokspor öyle ahım şahım iyi oynayan bir takım değil.
DEVAMINI GETİRİN”
Şimdi bizim takımdan ve Teknik Direktör Hakan Karaca’dan isteğimiz, artık bir maçta iyi, bir maçta kötü futbol yerine sistemi oturmuş iyi bir futbolu sürekli oynayarak Cizrespor maçındaki başarıyı gelecek hafta Isparta’da yani sahamızda oynayacağımız lider Çatalca maçında da yakalamaktır. Ever, kendi evimizde oynadığımız ve kötü bir futbol ortaya koyarak mağlup olduğumuz Yalovaspor maçındaki gibi oynayıp Çatalca’ya burada mağlup olursak, Cizre deplasmanından farklı galibiyetle ayrılmamızın hiçbir anlamı ve mahiyeti kalmaz. Onun için ortada bir başarı varsa bunun devamının getirilmesi büyük önem taşımaktadır” dediler.

Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °
Pazartesi 23.2 ° / 10.5 °