Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Yeşil – Pembeli Taraftarların; Farklı Mağlubiyet Endişesi!

Yeşil – Pembeli Taraftarların; Farklı Mağlubiyet Endişesi!

SPOR 6.12.2020 06:52:00 0
Yeşil – Pembeli Taraftarların; 
Farklı 
Mağlubiyet
Endişesi!
Ispartaspor’un sahasında rezalet bir futbol ortaya koyarak lig sonuncusu Yalovaspor’a yenilmesi taraftarları bugünkü maç için endişelendirdi. Taraftarlar, aynı futbolu Esenler Erokspor maçında da sergilenmesi halinde rakibinden tarihi fark yemesinden endişe ediyor.
 
Isparta’yı 3. Lig 3. Grupta temsil eden ve 8. Sırada yer alan Ispartapor bu hafta deplasman da grupta play – off mücadelesi veren İstanbul ekibi Esenler Erokspor ile karşılaşacak. Bilindiği gibi, Yeşil – Pembelilerin ligin 8. Haftasında oynayacağı bu maç Ispartaspor’daki Koronavirüs vakaları nedeniyle ileri bir tarihe ertelenmiş, Türkiye Futbol Federasyonu da söz konusu maçın 6 Aralık 2020 Pazar günü yani bugün oynanmasına karar vermişti.
YEŞİL – PEMBELİ TARAFTARLARIN
FARKLI MAĞLUBİYET ENDİŞESİ!
Bilindiği gibi Ispartapor, geçtiğimiz hafta sahasında ligin son sırasındaki Yalovaspor ile oynadığı maçta rezalet bir futbol ortaya koyarak rakibine 2 – 1 mağlup olarak altın değerinde üç puan kaybetmişti. Yeşil – Pembeli taraftarlar, takımın kendilerine güven vermediğini belirterek; “Son dört maçta iyi futbol oynayan takım bir anda rezalet bir futbol ortaya koyuyor. Bir haftada bir takım nasıl bu kadar değişebilir. Buna anlam vermek mümkün değil. Bir hafta iyi bir hafta kötü futbol oynayan bir takım da bize güven vermiyor. Bakalım artık bugün nasıl oynayacak. Ya futbolcular Ispartaspor adına yakışır bir futbol ortaya koyar deplasmandan puan veya puanlarla ayrılır, ya da farklı mağlubiyetle ayrılır. Onu bugün izleyip göreceğiz” dediler.
MAÇ BUGÜN
SAAT 13.00’TE BAŞLAYACAK
Ispartaspor’un Esenler Erokspor ile yapacağı maç bugün saat 13.00 ‘te İstanbul Vefa Stadında oynanacak.
 

Perşembe 16.6 ° / 6 °
Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °