Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Yeşil – Pembeli Taraftarların En Çok Merak Ettiği Konu Maçları Canlı Yayınlama Hakkı Misli.com’da Ancak; Ispartaspor’un Maçlarını Nasıl İzleyebileceksiniz?

Yeşil – Pembeli Taraftarların En Çok Merak Ettiği Konu Maçları Canlı Yayınlama Hakkı Misli.com’da Ancak; Ispartaspor’un Maçlarını Nasıl İzleyebileceksiniz?

SPOR 11.09.2020 08:44:00 0
Yeşil – Pembeli Taraftarların 
En Çok Merak Ettiği Konu 
Maçları Canlı Yayınlama Hakkı Misli.com’da Ancak; 
Ispartaspor’un 
Maçlarını Nasıl 
İzleyebileceksiniz?
2. LİG VE 3. LİG MAÇLARI NASIL CANLI İZLENİR?
MİSLİ.COM 2. LİG VE 3. LİG CANLI YAYIN EKRANI
Misli.com'un sponsor olduğu 2. Lig ve 3. Lig maçları internet üzerinden canlı olarak izlenebilecek. İOS ve Android kullanıcılarının uygulama marketleri aracılığıyla cihazlarına indireceği Misli.com uygulaması, her hafta belirli maçların canlı olarak izlenmesine imkan tanıyacak. Peki, Misli.com 2. Lig ve 3. Lig canlı maç izleme uygulaması nereden indiriliyor?
İŞTE, 2. LİG VE 3. LİG MAÇLARINI CANLI İZLEMEK
İSTEYEN TARAFTARLAR İÇİN UYGULAMA DETAYLARI
Misli.com, 2020-2021 sezonu itibariyle 2. Lig ve 3. Lig sponsoru oldu. TFF Başkanı Nihat Özdemir ve Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören'in katılımı ile düzenlenen toplantıda, Misli.com 2. Lig ve 3. Lig müjdesi de verildi. TFF Başkanı Nihat Özdemir, "İnanılmaz çalışmalar gerçekleştiriyoruz. İlk çalışmaları eski Federasyon Başkanımız Yıldırım Demirören ile birlikte yapmıştık. Marka değerimiz arttıktan sonra 106 tane kulüp başkanımızla beraber her zaman biz dedik. Buradan Yıldırım Demirören başkanıma teşekkür ediyorum. İyi ki var." ifadelerini kullandı. Peki, Misli.com 2. Lig ve 3. Lig maçları canlı nasıl izlenebilecek? İşte, o detaylar
MİSLİ.COM 2. LİG VE 3. LİG MAÇLARI CANLI NASIL İZLENİR?
Misli.com uygulamasını cihazınıza yükleyerek 2.Lig ve 3.Lig maçlarını canlı olarak izleyebilirsiniz. Bunun için tek yapmanız gereken aşağıdaki linklere tıklayarak uygulamayı cihazınıza kurmak ve ardından kullanıcı girişi yapmak olacak.

ANDROİD CİHAZLARINIZA İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ
http://indir.misli.com

İOS CİHAZLARINIZA İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ
https://apps.apple.com/tr/app/misli-com/id531126816?l=tr

YAYIN HAKLARI MİSLİ.COM'DA
TFF Başkanı Nihat Özdemir: Bunu nihayet yasal elektronik bayi Misli.com ile gerçekleştiriyoruz. Bu işbirliği ile 2 önemli adımı birlikte atıyoruz. Yeni isim sponsorumuz misli.com oldu. Misli.com ile ayrıca yayın hakları anlaşmasını sağladık.
HAFTADA KAÇ MAÇ YAYINLANACAK?
Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören: Kaç maç yayınlanacağına henüz karar vermedik. Şehirlere ve statların konumuna göre bunu daha sonra belirleyeceğiz. Misli.com uygulamasını indirenler yayınlanan maçları canlı olarak izleyebilecek.
MAÇLAR HANGİ PLATFORMLARDAN YAYINLANACAK?
Maçlar Misli.com ve Misli.Com uygulaması üzerinden canlı yayınlanacak.
Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören: Misli.com uygulamasını indirenler yayınlanan maçları canlı olarak izleyebilecek
"Türk sporunu desteklemek ailemizin vazgeçilmez değerlerinden biridir. 2000 yılından beri sporun içerisindeyim. Kulüplerin, federasyonların sorunlarını iyi biliyorum. Benim sponsor desteğimi ne kadar önemsediğimi iyi bilirler. 2. ve 3. Lig'e destek en çok bizim dönemimizde oldu. Kulüplerimize can suyu olan katkı sağlarken Spor Bakanlığı yanımızda oldu. Rahmetli babamızın başlattığı geleneği sürdüreceğim. Misli.com 106 kulübümüzü gönülden destekliyor. 2600 sporcu kardeşimize Misli.com güç katacak. Türk futbolunun yanında olmaktan gurur duyuyoruz. Misli.com-TFF iş birliğinin Türk futboluna hayırlı olmasını diliyorum. Misli.com uygulamasını indirenler yayınlanan maçları canlı olarak izleyebilecek" dedi.
KULÜP BAŞKANLARININ
İSTEDİKLERİ OLUYOR  
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir de konuşmasında; “Böylece yıllardır "şu maçlarımızı keşke bir televizyon yayınlasa" / 'Şu maçlarımız keşke yayınlansa' diyen kulüp başkanlarımızın istekleri de gerçek oluyor”
“PANDEMİ DÖNEMİNDE
EVLERİNDEN İZLEYEBİLECEKLER”
“Bu anlaşmanın Türk futboluna birçok yönden büyük katkıları olacak.
TFF ve Misli.com markalarının ortak gücüyle, 2. Lig ve 3. Liglerimizin bilinirliği, izlenirliği daha da artacak. Bu anlaşmamız 2. ve 3. Lig'de oynayan oyuncuların vitrine çıkmasına imkân verecek. Maç yayınları ile futbolcular daha motive olacak, genç ve yeni oyuncular kazanacağız.
Böylece hem kulüplerimiz oyuncu satıp gelir sağlayacak hem de Milli
Takımlarımız için geniş bir havuz oluşacak. Tabii bu işin futbolseverlere katkısını da unutmayalım. Kulüplerine gönül veren taraftarlarımız da özellikle pandemi sürecinde evlerinde maçları izleme imkânı bulacak. Özetle; yayıncısı ve isim hakkıyla 2. Lig ve 3. Lig çok daha değerli hale gelecek, kazanan Türk futbolu olacak”
“KULÜPLERİMİZ İNŞALLAH DÜZLÜĞE ÇIKACAK”
“Bu anlaşmanın kulüplerimizin ekonomik durumlarını da güçlendireceğine inanıyoruz. Misli.com'un sağlayacağı gelirler, Federasyonumuzun yol yardımları ve Spor Toto'dan alınan isim hakkı da göz gönünde bulundurulduğunda inşallah 2. ve 3. Lig'deki tüm kulüplerimiz ekonomik anlamda düzlüğe çıkacak.Bir diğer konu, kulüplerimizin çoğunun transfer tahtalarının kapalı olmasıydı.
Devletimizin desteği ile pandeminin etkileri göz önünde bulundurularak transferlerin tescilinde SGK ve vergi borçları yükümlülüğü bu transfer dönemi için kaldırıldı. Bu da yeni sezonda kulüplerimizin daha iyi kadrolar oluşturmalarını sağlayacaktır”
“GENÇLERE ÖNEM
VERİLMESİNİ BEKLİYORUZ”
“Kaynakları büyütürken denetimleri de ihmal etmeyeceğiz. Daha önce kamuoyuna ilân ettiğimiz gibi, TFF 1. Lig'in ardından önümüzdeki yıllarda önce 2. Lig, sonra da 3. Lig'e Takım Harcama Limitleri getireceğiz. Türk futbolunun akıbeti için buna mecburuz. Federasyon olarak bizler bunu yaparken, değerli kulüplerimizin de altyapıya, gençlere önem vermesini bekliyoruz. Tüm bunlar sayesinde daha sağlıklı bir yapı, daha güçlü bir Türk futbolu ortaya çıkacak. Bu inançla bu anlaşmanın; sponsorlar ve onların sağladığı kaynaklarla her geçen gün daha da büyüyen, ileriye giden sporumuza büyük katkı sağlayacağına inanıyorum.”

Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °