Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Yeşil – Pembeli Taraftarlardan Mesaj Var; Başkanımıza Güveniyoruz Futbolcular Kendine Çeki – Düzen Vermeli

Yeşil – Pembeli Taraftarlardan Mesaj Var; Başkanımıza Güveniyoruz Futbolcular Kendine Çeki – Düzen Vermeli

SPOR 11.09.2020 11:42:00 0
Yeşil – Pembeli Taraftarlardan Mesaj Var; 
Başkanımıza Güveniyoruz
Futbolcular Kendine 
Çeki – Düzen Vermeli
Yeşil – Pembeli taraftarlar Ispartaspor’un hazırlık maçında ortaya koyduğu futboldan hoşnut olmadıklarını dile getirerek; “Herkes kendine çeki – düzen versin. Kimse ISPARTASPOR’dan büyük değildir. Atakan Başkanım sana güvendik kulüpte tek yetkili sensin yönetici bile yok 2 hafta sonra sahada iyi bir takım görmek istiyoruz” dediler.
 
TARAFTARLAR; “ISPARTA TATİL
YAPILACAK MEMLEKET DEĞİL”
Ispartasporlu taraftarların sosyal medyadaki ‘Ispartaspor’ isimli paylaşım sitesinden takımları hakkında son günlerde yaşananlarla ilgili düşüncelerini paylaşan Yeşil – Pembeli taraftarlar; “Kalanları bağrımıza bastık gelenlere hoş geldin dedik ama Isparta tatil yapılacak memleket değil. Tamam ilk hazırlık maçı ama Nazilli’nin de ilk hazırlık maçı tamam takım kısa süredir çalışıyor ama rakip de aynı tarih de antrenmanlara başlamış.
“TAKIM LİGE TÜM MEVKİLERİYLE
EN İYİ ŞEKİLDE GİRMELİDİR”
Birçok noktada eksiklerimiz var ve lig 2 hafta sonra başlıyor beyler. Herkes kendine çeki düzen versin kimse ISPARTASPOR’dan büyük değildir. Atakan Başkanım sana güvendik kulüpte tek yetkili sensin yönetici bile yok 2 hafta sonra sahada iyi bir takım görmek istiyoruz” paylaşımında bulundular.

Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °