Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Yeşil – Pembeli Taraftarlardan Ispartaspor Teknik Heyetine ve Futbolculara; Varınızı Yoğunuzu Ortaya Koyun Ve Maçı Kazanın!

Yeşil – Pembeli Taraftarlardan Ispartaspor Teknik Heyetine ve Futbolculara; Varınızı Yoğunuzu Ortaya Koyun Ve Maçı Kazanın!

SPOR 23.09.2022 18:32:00 0
Yeşil – Pembeli Taraftarlardan Ispartaspor Teknik Heyetine ve Futbolculara; 
Varınızı Yoğunuzu 
Ortaya Koyun Ve 
Maçı Kazanın!
Ispartasporlu Taraftarlar, sezon başından bu yana bir türlü istenilen futbolu ortaya koyamayan takıma çağrıda bulunarak; “İnegölspor maçında varınızı yoğunuzu ortaya koyun maçı kazanın. Yeşil – Pembe renklere gönül vermiş biz Ispartaspor sevdalılarını daha fazla üzmeyin” dediler.
 
2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden ve yarın İnegölspor ile İnegöl İlçe Stadyumunda saat 16.00’da son derece zorlu bir müsabakaya çıkacak olan Ispartaspor, bu sabah İnegöl’e giderek maç saatini beklemeye başladı.
“ARTIK ÇIKIŞA GEÇME
ZAMANI GELMİŞTİR”
Sezon başından bu yana geçen 5 haftada sadece 1 galibiyet alabilen ve aldığı 3 beraberlikle adeta ‘1 Puana Talim Eden Takım’ hüviyetine bürünen Ispartaspor’da artık çıkış aranıyor. Lig sonuncusu Bayburtspor’u zor da olsa 1 – 0 mağlup etmeyi başaran ancak, ortaya konulan futbol gerek Yeşil -  Pembeli taraftarlara gerekse Isparta’daki spor camiasına umut vermeyen Ispartaspor, yarınki zorlu maçı alarak yükselişe geçmek istiyor.
TARAFTARLAR; “VARINIZI YOĞUNUZU
ORTAYA KOYUN VE MAÇI KAZANIN”
Yarınki zorlu maç öncesi Ispartaspor Teknik Heyet ve Futbolcuları Yeşil – Pembeli taraftarlardan son derece önemli çağrı geldi. Yarınki maçın önemine değinen Taraftarlar; “Bizler yarınki maçta öncelikle iyi futbol, ardından galibiyet bekliyoruz. Zira, takımımız sezon başından bu yana baskılı, önde basan, rakibini kendi sahasına hapseden bir futbol ortaya koyamıyor. Her maçta ‘Acaba bu maçı kazanabilecek miyiz’ diye öyle endişeyle sorup duruyoruz. Bu durum lig sonuncusu Bayburtspor maçında bile böyle oldu. Artık, takımımızın bu endişeye bir son vermesini istiyoruz.
“MENEMENSPOR BİZDEN SONRA KURULDU,
ŞUANDA LİDER DURUMUNDA”
Evet, takımımız geç kuruldu ve sezona geç başlanıldı. Bunu anlıyoruz. Ama, şuanda grup lideri olan Menemenspor bizden daha geç kuruldu. Onlar en kısa sürede toparlandılar ve şuanda liderlik koltuğundalar. Dolayısıyla, ortadaki kötü futbol ve başarısızlık ‘Zaten takım geç kuruldu, sezona geç başladık’ bahaneleri ile üstü örtülemez. Onun için takımın yarınki maçta ne edip İnegölspor’u yenerek çıkışa geçmesi gerekmektedir.
“NE YAPIN EDİN,
BU MAÇI KAZANIN”
Şuanda zaten küme düşme potasının hemen üstündeyiz. Yarınki maçta olabilecek bir mağlubiyet bizi küme düşme potasının içine iter hem de Teknik Direktörümüz Yusuf Şimşek’in göreve devam edip etmeyeceği konusunun sorgulanmaya başlanmasına sebep olur. Onun için yarınki maç mutlaka ve mutlaka kazanılmalıdır” dediler.

Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °