Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Yeşil – Pembeli Taraftarlardan Hem Oyuna Hem Sonuca Tepki; Bu İş Böyle Gitmez!

Yeşil – Pembeli Taraftarlardan Hem Oyuna Hem Sonuca Tepki; Bu İş Böyle Gitmez!

SPOR 6.09.2022 11:41:00 0
Yeşil – Pembeli Taraftarlardan Hem Oyuna Hem Sonuca Tepki;
Bu İş 
Böyle 
Gitmez!
Ispartasporlu taraftarlar, hafta sonu oynanan ve takımın 1 – 0 mağlup olduğu Esenler Erokspor maçında ortaya konulan oyuna tepki göstererek; “Takımda istek yok, arzu yok ileride basma yok. Ne oynadığı belirsiz bir görüntüde. Takımın acilen toparlanıp kendine gelmesi lazım” dediler.
 
2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Ispartaspor, önceki gün ligin 2. Haftasında İstanbul deplasmanında Esenler Erokspor ile karşılaştı ve Yeşil – Pembeli ekip, maçın 57. Dakikasında Serdar Çam’ın attığı gole engel olamayınca sahadan 1 – 0 mağlup ayrıldı.
TARAFTARLAR; “YÖNETİM BÜYÜK
BİR ÖZVERİ GÖSTERDİ”
Mağlup olunmasından çok ortaya konulan futbolun ilerisi için umut vermediğini ve oynanan oyundan memnun olmadıklarını ifade eden Yeşil – Pembeli taraftarlar; “Bilindiği gibi, sezon öncesi yeni bir yönetim oluştu ve bu yönetim gerçekten büyük bir özveri göstererek ciddi rakamlara yeni bir teknik heyet oluşturdu ve futbolcular aldı. Ancak, görülüyor ki yönetimin şuana kadar harcadığı rakam 20 milyon liraya aşmasına rağmen ortaya konulan futbol kesinlikle bunun karşılığı değil. Zira, geçen yıl Atakan Yazgan gençlerden kurulu kadrosuyla bundan daha iyi sonuçlar alıyordu ve sezon boyunca ise 7 – 8 milyon liraya kurduğu takım Play – Off oynadı. Bunu, yönetimi eleştirmek için söylemiyoruz. Alınan ve yaşı bir hayli ilerlemiş olan bizim ‘TECRÜBELİ’ olarak gördüğümüz futbolculardan oluşan takımımız için söylüyoruz. Sahada gerektiği gibi oynayın ve gerek yönetimin gerek biz taraftarların yüzünü kara çıkarmayın.
“TAKIMIMIZA GÜVENİYORUZ ANCAK…”
Evet, eski yönetimin görevini geç bırakması nedeniyle yeni yönetim de geç oluştu ve dolayısıyla sezon hazırlıklarına da geç başlandı. Fakat, bu takımın şimdiye kadar kendine gelmesine engel değildir. Zira, takım topbaşı yapması ile sezon açılışı arasında 29 gün yani bir ay gibi bir süre vardı. Ligin ilk maçı olan Amedspor maçında hem ligin ilk maçı olması hem de rakibin güçlü olması hasabiyle mağlubiyetten kurtulmamız ve beraberliği kurtarmamız normal karşılanabilir. Ancak, Erokspor maçında alınan mağlubiyet gerçekten kabul edilir gibi değil. Zira, skordan çok takımın oynamaması üzüntü verici oldu. İnşaallah büyük umutlarla alınan ve ‘Tecrübeli’ diye bildiğimiz futbolcular bizi büyük bir hayal kırıklığına uğratmazlar.
“BU FUTBOLLA İŞİMİZ ÇOK ZOR”
Esenler Erokspor maçında sahada 18 numara ile mücadele eden Hüseyin Afkan maçta kaldığı süre boyunca hiçbir etkili çalışma yapmadı. Sahada sadece yürüdü. Takımda büyük bir kondisyon eksikliği var. Futbolcular sahada koşmuyor adeta yürüyor. Ispartaspor’da en büyük sorun atanla tutanda büyük sıkıntının olması böyle giderse işimiz çok zor.
“BAZI FUTBOLCULAR
SAHADE YÜRÜYOR”
Teknik Direktör Yusuf Şimşek oyunu çok geç okuyor ve değişiklikleri de çok geç yapıyor. Tecrübesinden yararlanmamız gereken Burhan Eşen ve Abdullah Topkara’nın neden ilk 11’de oynatılmadığını ise merak ediyoruz. Takım iki maçtır rakip kaleye şut çekmiyor. Takımda gol atacak futbolcu yok. Diğer bir deyişle çok ciddi Santrafor sorunu var. Geçen yıldan kalan Burak Aydın’dan bu saatten sonra hiçbir şey olmaz bize göre bu futbolcu gönderilmelidir. Ferhan Yılmaz’ın ise sakatlığı takım için çok kötü durum. Zira, takım o sakat olduğu için gol atamıyor. Sahalara dönse de biz de gerçekten golcü mü değil mi görsek. Kaleci Yavuz kalede güven vermiyor pozisyonlara ağır kalıyor. Alp Arda’yı aramayız inşallah. Bu takım böyle giderse bunda sonraki maçlarda gerçekten çok zorlanır.
“TAKIMIN KAZANMA AZMİ VE
RUHU GERİ GELMELİDİR”
4. Haftadan sonra işin şekli ortaya çıkar. Hangi takım nereye oynayacak belli olur. Biz takımımıza güveniyoruz. Ancak, takımın acilen toparlanıp kendine gelmesi lazım. Zira, ligde iki maç geride kaldı. 2 Maçın 2’sinin de kazanarak 6 puan kazanan Batman Petrolspor’dan bizim ne eksiğimiz var. Hatta fazlamız var eksiğimiz yok denilebilir. Takımın kazanma inancı ve azmini oluşturan o ruha acilen kavuşması lazım. Zira, bu futbolla ligde bırakın şampiyonluğa ligde kalmaya oynarız.
“ANKARASPOR ÇIKIŞIMIZIN BAŞLANGICI OLSUN”
Ligde ilk iki hafta Ispartaspor için gerçekten kötü sonuçlandı ve takımımız iki maçta sadece 1 puan alabildi. Yani kayıp 5 puan var ortada. Neyse, artık geçmişe bir sünger çekip takımımız bu hafta sonu kendi saha ve seyircimiz önünde oynayacağı Ankaraspor maçını kazanarak çıkışın başlangıcını yapmasını istiyoruz ve haydi Ispartaspor diyoruz.
“BİLET FİYATLARI
DÜŞÜRÜLMELİDİR”
Son olarak ise şunu söylemek istiyoruz. Bilindiği gibi, geçen yıl açık 10, kapalı 20 olan bilet fiyatları bu yıl açık 50 ve kapalı 100 TL olarak güncellendi. Bu fiyatlar gerçekten çok, düşürülmesi lazım. Hadi, takım başarılı olsa ve ligde şampiyonluğa oynasa belki bu rakamlar da verilebilir. Ancak, iki haftadır ortaya konulan ve alınan sadece 1 puana kimse 50 TL ve 100 TL verip de maça gelmez.”  

Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °