Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Yeşil – Pembeli Taraftarlardan Futbolculara Çağrı; Çıkın Ve Yüreğinizle Oynayın

Yeşil – Pembeli Taraftarlardan Futbolculara Çağrı; Çıkın Ve Yüreğinizle Oynayın

SPOR 24.03.2021 21:01:00 0
Yeşil – Pembeli Taraftarlardan Futbolculara Çağrı; 
Çıkın Ve
Yüreğinizle 
Oynayın
Bugün sahasında Elazığ Karakoçanspor takımı ile karşılaşacak olan Ispartaspor’da taraftarlardan futbolculara çok önemli çağrı geldi. Futbolcuların öncelikle kendilerine güvenmeleri ve maçı kazanacaklarına inanmalarını isteyen Yeşil – Pembeli taraftarlar; “Çıkın ve yüreğinizle oynayın. Kazandığınızı göreceksiniz” dediler.
 
TARAFTARLAR; “YÜREĞİNİZLE
OYNAYIN KAZANDIĞINIZI GÖRECEKSİNİZ”
Elazığ ekibi karşısında alacakları galibiyetin takımın Play – Off’a yükselmesi yolunda çok önemli bir basamak olduğunu ve daha da önemlisinin ise alınacak bir galibiyetin futbolcuların kaybolan özgüvenlerini geri getireceğini ifade eden Yeşil – Pembeli Taraftarlar; “Yaşanan mağlubiyetlerin ardından bugün son derece önemli bir maça çıkacaksınız. Bu maç hepimiz için çok önemli. Sizden isteğimiz ilk önce kendinize güvenin. Özgüveninizle sahaya çıkın. Kazanacağınıza inanarak sahaya çıkın. Eğer bu şekilde sahaya çıkarsanız 90 dakika sonunda sahadan galibiyetle ayrıldığınızı göreceksiniz.
“SİZDEN SADECE
GALİBİYET BEKLİYORUZ”
Bugünkü karşılaşmada rakibin değil, Ispartaspor olarak bizim ne yapacağımız önemli. Biz de sadece kendimize bakacağız. Bu nedenle bugünkü maçta aslanlar gibi oynayıp maçı kazanın. Zira, sizleri destekleyen binlerce Yeşil – Pembeli taraftarlar olarak sizden isteğimiz ve beklentimiz budur. Maça yüzde 100 konsantre olup, kendimizi maça ve galibiyete odaklayalım.
“ALINACAK BİR GALİBİYET
TAKIMI YUKARILARA TAŞIYACAK”
Kaliteli ve güçlü bir kadromuz var. Ancak, son zamanlarda alınan mağlubiyetler futbolcularımızın performansını düşürdü. Bugünkü maçta alınacak bir galibiyetle futbolcularımızın eski performanslarına ulaşmalarıyla birlikte daha iyi bir takım olacağız. Biz taraftarlar olarak buna canı yürekten inanıyoruz. Sizden inanın” dediler.

Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °