Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Yeşil – Pembeli Taraftarlar Umutlu Konuştu; Kalan 2 Maçı Alırsak PLAY – OFF’un İçinde Tamamlarız

Yeşil – Pembeli Taraftarlar Umutlu Konuştu; Kalan 2 Maçı Alırsak PLAY – OFF’un İçinde Tamamlarız

SPOR 25.12.2020 11:56:00 0
Yeşil – Pembeli Taraftarlar Umutlu Konuştu; 
Kalan 2 Maçı Alırsak
PLAY – OFF’un İçinde
Tamamlarız
Ispartaspor’un gidişatından memnun olduklarını ifade eden ve bu takıma gönül veren Yeşil – Pembeli Taraftarlar; “Kalan iki maçımızı da kazanırsak grubu ilk 5 içinde yani Play – Off’ta bitiririz. Bu da, ikinci yarıda şampiyonluk şansımızı oldukça artırır” dediler.
 
ISPARTASPOR’UN
YÜKSELİŞİ SÜRÜYOR…
Misli.com 3. Lig 3. Grupta Isparta’yı temsil eden Ispartaspor, haftayı 3 puanla kapatmanın mutluluğunu yaşıyor. İki hafta önceki Yalovaspor mağlubiyetiyle büyük bir şok yaşayan Ispartaspor, Çatalca galibiyetiyle başladığı yükselişini Arhavispor maçıyla sürdürdü. Ispartaspor, dün Arhavispor ile deplasmanda oynadığı maçı 3 – 1 kazanarak puanını 25’e yükseltti. Geçtiğimiz haftayı kendi sahasında grup lideri olarak Isparta’ya gelen Çatalcaspor’u 2 – 0 mağlup ederek geçen Ispartaspor, ligin onbeşinci haftasında yani dün ligin alt sıralarında bulunan Arhavispor ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Ispartaspor geçen hafta Çatalcaspor maçında oynadığı kaliteli futbolunu dünkü Arhavispor karşısında da sergiledi ve sahadan galibiyetle ayrılarak altın değerinde 3 puanın sahibi oldu.
PLAY – OFF’A SADECE
‘İKİ’ PUAN KALDI
Misli.com 3. Lig 3. Grupta dün oynanan karşılaşmalarla 15. Hafta geride kalırken, Ispartaspor’un liderle arasında 6 puan, ilk beş takımın yer aldığı Play – Off grubuyla ise sadece 2 puan bulunuyor. Grupta Somaspor 31 puanla liderlik koltuğunda oturuyor. 15. Hafta sonunda Play – Off içinde ise Karşıyaka, İçel İdmanyurdu, Erokspor ve Çatalcaspor bulunuyor. Play – Off’un son sırasındaki Çatalcaspor’un ise 27 puanı bulunuyor. Bu durumda, 25 puanı bulunan ve grupta 7. Sırada yer alan Ispartaspor ile Play – Off grubu arasında sadece 2 puanlık bir fark var.
TARAFTARLAR; “SON İKİ MAÇI DA
ALACAĞIMIZA İNANIYORUZ”
Yeşil – Pembeli taraftarlar, takımın ilk yarıda kalan iki maçı da kazanacağına inandıklarını belirterek; “Bilindiği gibi, ilk yarıda sona doğru yaklaşıyoruz. Artık son iki maçımız kaldı. Bunlar Çarşambaspor ve Somaspor takımları ile oynanacak olan maçlar. Çarşambaspor ile 30 Aralık tarihinde sahamızda, ilk yarının son maçı olan Somaspor ile ise, 6 Ocak 2021 tarihinde deplasmanda oynayacağız. Çarşambaspor maçı zor da olsa kendi sahamızda mutlak surette alacağımızı düşünüyoruz. Ancak, şuanda grup lideri olan Somaspor ile deplasmanda karşılaşacağız. Bu maçın ise son derece zorlu geçeceğini biliyoruz. Fakat, biz takımımıza güveniyoruz ve aynı Çatalcaspor maçını kazandığımız gibi, Somaspor maçını da kazanacağına inancımız tamdır. Çünkü, Ispartaspor zoru seven bir takım. Çatalcaspor da Isparta’ya gelirken liderlik koltuğundaydı. Ama, takımımız çok güzel bir futbol ve 2 – 0’lık bir skorla rakibini yenerek liderlik koltuğundan etti. Aynı şeyi Somaspor karşısında da yapacağına gönülden inanıyoruz.
“İLK YARIYI PLAY – OFF
İÇİNDE BİTİRECEĞİZ”
Takımımızın bu ilk yarıda kalan bu iki maçı da kazanması halinde grupta ilk yarıyı ilk 5 takım içinde yani Play – Off grubu içinde bitirecektir. Bu da, takımımızın ikinci yarıda şampiyonluk hedefine ulaşmasını iyice kolaylaştıracaktır” dediler.

Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °